Horoscop 4 aprilie: Vărsătorii ar trebui să-și asculte intuiția astăzi

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Vei simți o oarecare tensiune în relația ta astăzi, așa că fii sincer/ă și deschis/ă cu partenerul/a tău/ta. Dacă ești necăsătorit/ă, astăzi vei întâlni pe cineva care îți va revigora viața.

Taur


Ideea de a putea lăsa totul în urmă cel puțin o săptămână și de a dispărea undeva a fost întotdeauna atrăgătoare pentru tine. Astăzi vei avea ocazia să faci primul pas spre a o transforma în realitate.

Gemeni


Vei avea noroc la bani astăzi, deoarece vei acționa cu multă înțelepciune. La locul de muncă, progresul este lent, dar cu siguranță se întâmplă.
Acum nu este momentul să renunți, ci să dai dovadă de și mai multă determinare.


Rac


Stomacul este punctul tău slab astăzi, așa că încearcă să ai grijă ce mănânci și ce bei. Vei avea o mulțime de noi oportunități astăzi, însă pentru a nu le rata, ai nevoie de multă energie.

Leu


Astăzi este momentul perfect pentru a încerca ceva nou. Tânjești la varietate și stimulare intelectuală în dragoste, iar această nevoie este sporită acum. Pot apărea noi relații de dragoste dacă partenerul/a tău/ta actual/ă nu te satisface.

Fecioară


Călătoria la părinți este favorizată astăzi.
Fă-ți timp pentru a da măcar o fugă. De asemenea, astăzi vei simți dorința profundă de a-i ajuta pe oamenii care trec prin durere și traume. Știi ce să le spui!


Balanță


Îngrijorarea ta cu privire la sănătate poate apărea dacă ești plictisit/ă și singur/ă. Așa că cel mai bun remediu pentru ceea ce s-ar putea numi boli imaginare este compania. Pe de altă parte, aprecizezi tot ceea ce ai în viață.

Scorpion


Dacă ești singur/ă, nu te vei mulțumi cu mai puțin decât meriți. Dacă ai o relație sau ești căsătorit/ă, ai putea avea o mică ceartă care are legătură cu gusturile tale diferite de ale persoanei de lângă tine.

Săgetător


Din punct de vedere financiar, te descurci bine.
Este posibil să întâmpini unele probleme la serviciu astăzi. Încearcă să vorbești cu colegii tăi, acest lucru te poate elibera puțin de tensiunea acumulată.


Capricorn


Este posibil să întâmpini unele probleme cu vederea astăzi. Dacă nu dormi cel puțin șapte ore pe noapte, este foarte probabil ca mintea ta să fie puțin în ceață. Ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Vărsător


Fiecare sentiment apare pentru a te învața sau pentru a-ți transmite ceva. Ascultă-ți intuiția astăzi și nu vei da greș. Nu trebuie să faci o regulă din asta, însă acum este momentul să dai crezare emoțiilor tale.

Pești


Dacă ești implicat/ă într-o relație, te vei bucura de o zi liniștită alături de persoană iubita.

Dacă ești singur/ă, flirtul este ceva pentru care te-ai născut, așa că acționează cu curaj față de cel/cea pe care ai pus ochii.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod