luna plina

Cum te afectează Luna Plină în Fecioară din 27-28 februarie, în funcție de zodia ta



Balanță


Tu ești semnul echilibrului, așa că Luna Plină îți aduce mari satisfacții. Fă-ți timp pentru tine, dar, de asemenea, arată-ți bunătatea și față de ceilalți. Știi când să îți extinzi limitele și când să le menții ferme. Această Lună Plină este un moment bun pentru a trece la acțiune, deoarece vei prospera sub aceste energii armonioase.

Scorpion


Ai încredere în intuiția ta pentru că de multe ori este corectă. Dar, Luna Plină în Fecioară te îndeamnă să gândești mai profund înainte de a acționa.

Dacă permiți rațiunii să intre în ecuație, atunci nu vei lua decizii pripire sau nu vei trage concluzii impulsive. Acum este momentul să reflectezi și să corectezi orice greșeli din trecut care încă te împovorează.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Săgetător


Atât Luna în Fecioară, cât și Soarele în Pești te determină să încetinești ritmul. Sari prea repede de la un lucru la altul, iar acum este momentul perfect să îți faci timp pentru te gândi și reflecta.
Acest lucru te va îndruma către cele mai bune călătorii de urmat. S-ar putea să crezi că acest lcuru va fi plictisitor, dar, de fapt, te va face să apreciezi mai mult prezentul și să descoperi lucruri noi despre tine.

Capricorn


Luna Plină în Fecioară îți scoate la suprafață punctele forte, cum ar fi rațiunea și seriozitatea. Cu toate acestea, Soarele în Pești vrea să ieși puțin din zona ta de confort și să permiți haosului și sentimentelor să intre în viața ta. Găsește un echilibru între cele două, deoarece ambele sunt modalități diferite de abordare a lucrurilor.
Încearcă ceva diferit, păstrându-ți totuși normele în anumite aspecte.

Vărsător


Luna Plină în Fecioară te poate face să te simți limitat, însă nimeni nu încearcă să te pună în cușcă. Să revii puțin cu picioarele pe pământ îți va permite să rezolvi problemele într-un mod realist, astfel încât rezultatele dorite să fie cele bune.

Pești


Deși Luna este în semnul tău opus, Soarele este în semnul tău. Aceste două forțe încearcă să aducă un echilibru în viața ta, aducându-ți mai multă conștientizare și făcând acele visuri idealiste ale tale mai accesibile.

Este minunat să ai capul în nori, dar nu uita nici să rămâi cu picioarele pe pământ.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod