Cucerește-l din două vorbe. Ce să îi spui, în funcție de zodia lui

Unii bărbați pot fi cuceriți ușor, alții mai greu. Unii vor fapte, la alții merge și cu vorbe. Cu toate acestea, dacă știi ce să îi spui, indiferent de categoria în care se încadrează, vei avea numai de câștigat.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul Berbec este un maestru al artei comunicării. Este direct și sincer în dialog și se așteaptă ca și alții să facă același lucru.

Nu-i place deloc incertitudinea, așa că atunci când vorbești cu el, fii deschisă cu privire la intențiile tale față de el.

Arată-i că ai încredere în tine și în capacitatea ta de a-l intriga și de a-l cuceri. Procedând astfel, te va lua în serios și va continua să-ți vorbească despre o serie de alte subiecte. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul Taur apreciază conversațiile originale, autentice. Prin urmare, el va aprecia o fată care își petrece timpul aflând ce o pasionează și vorbind cu el despre asta.

Vorbește cu el despre progresul tău și despre cum a fost viața ta până acum și roagă-l să facă același lucru.

Discuțiile importante și serioase îl fac cu adevărat fericit!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul Gemeni este condus de Mercur, planeta care resprezintă comunicarea. Gemenii sunt foarte sociabili și le place să vorbească cu oamenii care au o voință puternică.

Bărbatului Gemeni nu îi pasă care este subiectul de conversație, atât timp cât este stimulat intelectual.

Când vorbești cu el, asigură-te că ai cunoștințe despre subiect și transmine-i clar și ferm ceea ce ai de spus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul Rac nu vorbește prea mult, așa că depinde de tine să începi conversația și să-l faci să se simtă suficient de confortabil pentru a ți se deschide.

Racul este foarte familist, așa că vorbește de cei dragi și pictează imagini vii cu cele mai frumoase amintiri ale tale.

El este cu adevărat interesat să audă despre viețile altora. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatului Leu îi place să fie admirat. Cel mai bun mod de a vorbi cu el este să începi prin a-l complimenta. Arată-i că îi acorzi atenție și el îți va întoarce cu plăcere favoarea. Odată ce ai făcut asta, ar trebui să puteți trece la o conversație mai deschisă.

Leului îi place să se simtă bărbat, așa că abordează o problemă pe care crezi că doar el o poate rezolva. Va pune o mulțime de întrebări pentru că îi place să-și folosească mintea pentru a rezolva probleme dificile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este foarte timid. Prin urmare, cel mai bine este să vorbești cu el prin teledin sau prin mesaje pentru a ușura tensiunea și presiunea.

Unele dintre lucrurile care îi plac sunt animalele, natura, cărțile și arta. Vorbește cu el despre oricare dintre aceste subiecte și va uita cât de speriat a fost, pe măsură ce capătă încredere vorbind despre lucruri despre care știe foarte multe.

Nu-l vei mai putea să-l faci să se oprească.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță este un semn de aer care iubește stimulii mentali constanți. Îi place să împărtățească cu ceilalți ceea ce știe și îi plac oamenii care au multe de spus.

Bărbatului Balanță îi place să vorbească despre orice, oricât de nesimnificativ ar părea subiectul.

Povestește-i despre ziua ta de naștere, despre fricile și visurile tale!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion trăiește pentru a experimenta și exprima emoții și sentimente.

Începe coversația spunându-i cum te simți și ce părere ai despre el. Îi plac oamenii care pot fi sinceri, așa că nu ezita să-i spui ce părare ai despre el sau despre dragoste în general.

De asemenea, flirtează puțin cu el. Un bărbat Scorpion va fi atras de încrederea ta și de natura ta deschisă.

Poate te interesează și: Cum să-l faci să te ierte, în funcție de zodia lui

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul Săgetător este un călător etern. Nu iubește nimic mai mult decât călătoriile care urmăresc o mai bună înțelegere a sensului vieții.

Spune-i despre unele dintre locurile pe care le-ai viztat sau pe care ai dori să le vizitezi și de ce dorești să faci acest lucru.

Fă o poveste din orice, astfel încât el să realizeze că ești la fel de aventuroasă ca și el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatului Capricorn nu îi plac oamenii zgomotoși.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să menții conversația liniștită. Vorbește cu el despre muzică sau sărbători, îi plac ambele subiecte.

Urmează-i exemplu și continuă conversația superficială până când se simte suficient de confortabil pentru a se deschide despre familie și despre alte lucruri la care ține profund.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător este un semn de aer, ceea ce înseamnă că este o ființă intelectuală care se plictisește repede dacă nu este stimulată în timpul conversației.

Cu un suflet mare și un spirit umanitar, ar trebui să-i vorbești despre organizațiile caritabile care te interesează și să-i spui de ce este important pentru tine să îi ajuți pe ceilalți.

Acest lucru îi pune mintea în mișcare, deoarece îi reamintește de propriile planuri de a ajuta la schimbarea lumii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul Pești este persoana care îi citește foarte bine pe cei din jur.

Îi va plăcea dacă ești complet sinceră și deschisă cu el, așa că începe prin a vorbi despre tine și fă-i o idee completă despre cine ești.

Apoi răstoarnă scenariul și pune întrebări care îl vor încuraja să se deschidă cu privire la sentimentele sale. Nu este ceva ce face ușor, dar nu este imposibil.
9 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod