Cele două tipuri de Scorpioni: Scorpionii născuți în luna octombrie versus Scorpionii născuți în luna noiembrie

Zodia Scorpion începe pe 23 octombrie și durează până pe 21 noiembrie și este al optulea semn astrologic din zodiac.

Zodia Scorpion este asociată cu sexul, moartea şi transformarea. Persoanele născute sub acest semn nu acţionează prea înţelept uneori şi asta doar pentru că nu fug niciodată de anumite lucruri şi situaţii aşa cum majoritatea dintre noi o facem.

Poate te interesează și: 10 trăsături de personalitate ale Scorpionului, cel mai ambițios semn de apă


Acest semn zodiacal ar fi putut la fel de bine să fi fost împărțit în două: Scorpionii născuți în luna octombrie și Scorpionii născuți în luna noiembrie.

Scorpionii născuți în luna octombrie versus Scorpionii născuți în luna noiembrie

 

Se știe că Scorpionii născuți în octombrie sunt mai moi și blânzi, în timp ce Scorpionii născuți în noiembrie nu sunt.



Scorpionii din noiembrie au reputația de a fi întunecați și misterioși. Ei sunt mai atenți și mai păziți cu privire la sentimentele și emoțiile lor, în timp ce Scorpionii din octombrie sunt profund emoționali și o arată.

Un Scorpion din octombrie se va trezi că dorește schimbare, în timp ce Scorpionii din noiembrie își prețuiesc intimitatea.

Scorpionii născuți în octombrie nu se tem de vulnerabilitate, ei sunt optimiști cu privire la ceea ce ar putea aduce construirea de conexiuni cu ceilalți.
Pe de altă parte, Scorpionii din noiembrie se vor distanța atunci când simt că îi lasă pe oameni puțin prea aproape.

Citește și: La ce să te aștepți din partea unui bărbat Scorpion în ceea ce privește dragostea, relațiile și familia


Acest lucru ar putea să nu fie valabil pentru toți Scorpionii din octombrie și noiembrie, dar reputația acestor diferențe există în unele cazuri.

Un Scorpion din noiembrie poate fi mai asertiv, deoarece nu se va preface, în timp ce un Scorpion din octombrie întruchipează o energie mai empatică.

În final, Scorpionii sunt indivizi extrem de intuitivi, cinstiți și sensibili, dar dacă ai întâlnit un Scorpion născut în octombrie și un Scorpion născut în noiembrie, atunci știi că există diferențe între ei.





Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod