5 zodii care pretind că le pasă de tine

De-a lungul vieții, întâlnim tot felul de oameni. Dacă unii dintre ei s-au dovedit a fi prieteni de încredere, alții ne-au dezamăgit profund.

Sunt oameni care vor să arate ceea ce nu sunt, ascunzându-și atât de bine intențiile rele, încât le poți descoperi doar când este deja prea târziu.

Există multe motive pentru care o persoană ar putea pretinde că îi pasă de cineva. Poate vrea să dea bine în fața celorlalți sau poate are un interes ascuns.

5 zodii care pretind că le pasă de tine

 

 

Vărsător


Oamenii care au orice fel de izbucniri emoționale îl fac pe acest nativ să se simtă foarte inconfortabil.

Vărsătorul nu este genul care să mângâie un prieten care plânge sau să liniștească un partener furios.

Dar, i-ar părea rău dacă ar fi rece și ar pleca când cineva avea nevoie de el.

Prin urmare, va face tot ce poate pentru a ieși din această situație în mod rezonabil.

Gemeni


Poate că Gemenii sunt înconjurați de oameni care trebuie să fie îngrijiți tot timpul și nu au energie pentru toată lumea.

Ei spun da prea des, promit că vor fi acolo când este nevoie de ei, dar nu pot fi acolo pentru toată lumea.

Ei iubesc oamenii, dar pot avea grijă doar de un număr limitat.

Cu toate acestea, Gemenilor le pasă de modul în care sunt percepuți și de prezența lor socială, așa că vor spune și vor oferi încurajarea potrivită, chiar dacă nu le pasă cu adevărat.

Săgetător


Săgetătorul este singura persoană căreia pare să-i pese și are întotdeauna o atitudine pozitivă, chiar dacă nu este întotdeauna reală.

Cu toate acestea, el are aceleași nevoi ca toți ceilalți și uneori trebuie să aibă grijă de el însuși.Prin urmare, în loc să fie sincer și să spună că trebuie să se concentreze asupra propriei persoane, susține că îi pasă atunci când nu are rezerve de energie pentru a face acest lucru.

Fecioară


Fecioara tinde să aibă multă răbdare cu oamenii despre care nu are o părere bună.

Se preface că are grijă de cineva, dar, de fapt, își așteaptă rândul pentru a dovedi că este mai bună.

Poate părea implicată, dar ceea ce face cu adevărat este să pregătească terenul pentru ca persoana resepctivă să se prăbușească.

Leu


Nu există nicio șansă ca un Leu să aibă grijă de fiecare persoană care vine la el pentru ajutor.

Mulți oameni îl caută pentru îndrumare, consiliere și aprobare, dar el este adesea indisponibil.Este genul de persoană care îți spune să ieși la cafea ori de câte ori te vede, dar nu te contactează niciodată pentru a pune în aplicare planul.

Nu este nimic real în spatele promisiunilor lui.

 

Sursă: zodiachelps
 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
15 Septembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod