Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărei zodii

Fiecare zodie are o trăsătură atractivă a corpului care este definită de prima casă a hărții natale.

 

Aceasta este zona în care te simți cel mai încrezător, deoarece are legătură cu scopul și calea vieții tale. Este ceea ce ești proiectat să fii și să faci!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului tău sunt sprâncenele.

Desigur, știi deja că totul este grozav la tine, dar sprâncenele ies cel mai mult în evidență și nu trec neobservate de către nimeni. Sprâncenele tale îți dezvăluie fie înverșunarea, fie inocența.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Buzele tale sunt una dintre cele mai uimitoare tărături ale corpului tău.

Îți place să atingi și să fii atins/ă, așa că una dintre cele mai sensibile părți ale corpului tău, adică buzele, este cea mai potrivită pentru asta. Deții titlul pentru cele mai atractive și senzuale buze. 

Citește și: 5 zodii care au potențialul de a reuși în cariera de avocat al apărării

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cea mai bună trăsătură a ta este tenul tău.

Îți păstrezi tenul curat și proaspăt, ca de bebeluș. Comportamentul tău energic și natura ta curioasă te fac să arăți și să te simți tănăr/ă... și se vede.

Obrajii tăi sunt îmbujorați și limpezi atât timp cât păstrezi acea vitalitate tinerească.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Abdomenul tău este cea mai bună trăsătură fizică a ta.

În stomacul tău se află intuiția și dorința ta de a fi plin/ă de compasiune pentru ceilalți, așa că trebuie să fie în formă și la exterior. Fluturii din stomac, de asemenea, te ajută să îți păstrezi sensibilitatea și capacitatea de a iubi.

Mereu ai grijă ca abdomenul tău să fie lucrat, frumos sculptat și ai mare grijă cu dieta și sportul. Bine, nici genele nu ies din calcul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Părul tău este cea mai frumoasă trăsătură a corpului tău.

Ce modalitate mai bună de a-ți arăta regalitatea decât un păr puternic și strălucitor? Ori de câte ori intri într-o încăpere, atragi atenția, iar podoaba ta capilară îi face pe oameni să întoarcă capul după tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cea mai atractivă trăsătură fizică a ta este pielea.

Știi deja acest lucru, deoarece depui mult efort și timp pentru a avea grijă de ea și pentru a avea o rutină de îngrijire corectă.

Firea ta metodică te ajută să te organizezi perfect dimineața și seara, astfel încât pielea ta să fie mereu curată și netedă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai atractivă trăsătură fizică a ta este posteriorul.

A avea un posterior ca al tău atrage multe priviri. Ești o persoană amabilă și blândă, cu o dorință enormă de armonie între tine și ceilalți, ești fermecător/oare atât prin fizic, cât și prin suflet.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Zonele erogene sunt atuurile tale fizice.

Ești foarte conștient/ă de puterea pe care o deții și știi cum să îți mânuiești calitățile fizice, senzualitatea și sexualitatea.

Nu dezvălui aceste zone oricui, ci doar celor care merită cu adevărat. Și sunt extrem de puțini!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Spatele tău este cea mai bună trăsătură fizică a ta.

Purtarea rochiilor fără spate sau exercițiile fizice într-un maiou este cel mai bun mod de a-l dezvălui și de a-i face pe oameni să stea cu ochii pe tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună trăsătură a ta sunt picioarele.

Ori de câte ori porți o rochie și tocuri, picioarele tale ies în evidență, făcând ținuta să arate de 100 de ori mai bine. La fel de bine ies în evidență și în cazul bărbaților, atunci când ies la alergat și își arată musculatura bine lucrată.

Fie că mergi la serviciu, la o petrecere sau faci sport, picioarele tale te ajută să arăți grozav.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Picioarele tale sunt cea mai bună trăsătură fizică a ta.

Alergarea spre libertate și progres este pasiunea ta. Picioarele tale nu sunt atractive numai din punct de vedere fizic, ele te ajută să mergi oriunde îți dorești pe acest pământ.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ochii tăi sunt cea mai atractivă trăsătură a ta.

Ochii tăi privesc prin oameni, astfel încât să vezi mai adânc în interiorul lor. Cu ochii tăi, ești mai bine pregătit/ă să iubești un suflet rănit. Prin ei se vede blândețe și bunătate, ceea ce e o caracteristică uimitoare. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod