5 zodii de bărbați care iau dragostea foarte în serios. Sunt parteneri de cursă lungă!



Rac

Familia și dragostea reprezintă totul pentru nativul din zodia Rac. Așa că, o întâlnire nu este doar o întâlnire pentru el, este primul pas spre realizarea tuturor visurilor lui. Încă de la începutul relației, Racul își va imagina cum va fi viața lui cu acea persoană. Dar, dacă Racul i-ar spune acesteia ce gândește, cu siguranță s-ar speria. Se aruncă atât de repede într-o relație încât poate face întregul proces de două ori mai dificil. Racul trebuie să facă câțiva pași înapoi și să lase lucrurile să vină de la sine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    



Leu

Leul este foarte captivant, atractiv și nu suferă de lipsa admiratoarelor. Oricât de petrecăreț ar fi, Leul se simte vinovat când se întâlnește cu mai multe persoane simultan. El vrea să fie sigur că alege pe cine trebuie, așa că întâlnirea cu mai multe persoane este o tactică inteligentă. Problema e că Leul ia în serios toate întâlnirile pe care le are. Vrea doar să se distreze, dar, în adâncul sufletului, se întreabă dacă acea persoană este aleasa inimii lui.

Cert este că odată ce se hotărăște asupra uneia, Leul este cel mai bun bărbat din lume!

Fecioară

Nativul din Fecioară are tendința de a supraanaliza totul, așa ca, e de înțeles că va fi critic și foarte atent la persoana cu care se întâlnește. El tinde să caute perfecțiunea și încercarea de a găsi partenera ideală nu este o sarcină ușoară. În timp ce are așteptări foarte mari de la potențiala lui parteneră, el are și anumite îndoieli despre sine și simte uneori că nu se ridică la nivelul așteptărilor ei.
Dragostea pentru el poate fi foarte stresantă, pentru că pune presiune atât pe el, cât și pe iubita lui.

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod