Horoscopul lunii august. Un final de vară plin de schimbări drastice pentru majoritatea zodiilor

Ultima lună de vară vine cu schimbări drastice pentru majoritatea zodiilor. Unele sunt de bine, altele... prea!

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna august!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din păcate, luna august nu vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește dragostea. Pot apărea neînțelegeri în cuplu, dar nu trebuie să te îngrijorezi excesiv dacă atmosfera nu este excepțională. Nu îți va fi ușor dacă vei trece printr-o despărțire sau prin certuri prea mari și importante. Dacă ești singur/ă, ar trebui să profiți la maximum de prima parte a lunii, pentru că apar oportunități discrete care apoi vor dispărea complet. În cea de-a doua parte a lunii vei avea parte de puține întâlniri romantice și chiar dezamăgiri, de aceea astrele îți recomandă să acorzi o atenție deosebită persoanelor cu care intri în contact. Acestea ar putea fi departe de așteptările tale. Acum, știi mai bine ce îți dorești și ce nu într-o relație. Vei căuta să progresezi și, dacă observi că relația s-a blocat, vei pune punct. Stagnările nu sunt bune pentru tine.

Dacă prima parte a lunii nu aduce noutăți în ceea ce privește cariera și banii, zile senine te vor aștepta în cea de-a doua jumătate a ei. Așadar, la început de august trebuie să te lupți cu ceva cheltuieli, nervi sau neînțelegeri financiare. Treptat, totul pare să se îmbunătățească. Luna august îți va aduce, totuși, câștiguri mici. Încheierea contractelor la începutul lunii nu este ușoară, de aceea trebuie să aștepți sfârșitul acesteia.

Citește și: Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna august este o perioadă bună pentru a avansa discret în sectorul iubirii. Se anunță zile bune pentru nativii singuri care și-au propus să se îndrăgostească și să experimenteze lucruri noi. Aceștia au toate șansele să se apropie de cineva care să îi atragă mult. Chiar dacă ești singur/ă și deschis/ă spre iubire, îți este greu să îți exprimi sentimentele și, astfel, ești mai puțin seducător/oare. Din fericire, astrele vin cu oportunități grozave și nimic altceva nu mai contează. Dacă ești implicat/ă într-o relație, situația actuală nu este simplă, însă climatul se îmbunătățește spre finalul lunii datorită dialogului dintre tine și partener. Nu cere prea mult de la el, însă nici nu îi accepta toate capriciile.

Situația ta financiară va rămâne stabilă în august 2020. Atenția ta este axată pe creșterea economică și căutarea stabilității financiare. Ești responsabilă/ă și ai multe idei bune în mediul profesional ori de afaceri. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe inspirație în comunicarea cu ceilalți și în activitățile de formare. Ai o putere creativă grozavă și idei spontane care pot fi apreciate. Luna august este o perioadă excelentă pentru a-ți studia ambițiile și pentru a-ți face planuri noi de viitor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna august vine cu dorințe pasionale și entuziasm în ceea ce privește dragostea, promovând astfel aventuri simple care merită trăite din plin. Dacă ești singur/ă, atunci august este o perioadă norocoasă și pozitivă cu mari șanse de a te îndrăgosti. Erotimsul este foarte acceptuat, dar flacăra ar putea să ardă rapid, așa că e necesar să acționezi cu precauție, fără să ceri prea mult de la relația respectivă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, astrele favorizează renovările de locuințe, mutări de reședință și chiar achiziționarea de bunuri imobiliare. Dintr-o perspectivă mai intimă și personală, sunt favorizare conversațiile în familie și dorința de a construi un cămin în doi.

Astrele te încurajează să profiți de orice oportunitate de muncă sau financiară în această lună. Nu ai prea multă inspirație la început sau la final de august, însă în rest ideile tale ar putea avea rezultate cu adevărat bune. Astrele ușurează operațiunile imobiliare, tranzacțiile bancare și investițiile. Gestionarea finanțelor poate fi afectată de unele evenimente imprevizibile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă la începutul lunii astrele te sfătuiesc să stai în banca ta, apoi te încurajează să ieși din casă și să îți faci noi prieteni. Te poți îndrăgosti în locuri și situații neașteptate. Se înregistrează o creștere a farmecului personal și a atractivității tale, precum și a dorinței de a găsi un partener cu care poți începe o relație. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei trece printr-o avalanșă de sentimente, inima ta va fi plină de bucurie, îți faci planuri de viitor și vei acționa cu mai mult curaj și încredere.

Astrele te vor ajuta în această lună să eviți cheltuielile inutile și să îți gestionezi mult mai eficient bugetul. Ai putea câștiga chiar mai mulți bani, ceea ce îți permite să te gândești la posibile călătorii sau deplasări scurte. Fiecare întâlnire cu o persoană nouă ți-ar putea aduce noroc pe plan economic și profesional. Trebuie să știi să aștepți și să nu faci investiții semnificative în aceste patru săptămâni.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna august revine cu o problemă sentimentală care nu a fost rezolvată în trecut. Cu toate acestea, astrele îți oferă calm și răbdare astfel încât să înțelegi mai bine ce ai de făcut și să poți găsi o soluție. Nu este exclus să te confrunți cu anumite teste. Spre finalul lunii, se îmbunătățește dialogul cu partenerul de viață. Cu toate acestea, e necesar să reflectezi asupra viitorului relației și obiectivelor comune. Dacă ești singur/ă, aventurile vor fi ceva la ordinea zilei. Dacă te mulțumești cu această situație, atunci trebuie să te concentrezi pe latura erotică și nicidecum pe cea a sentimentelor profunde.

Acționează cu mai mult curaj pe plan profesional, pentru că ideile tale sunt geniale. Astrele favorizează munca alături de alți oameni. Un profit suplimentar vine în prima săptămână a lunii. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, studiază, pregătește-te și simulează interviul. Ai un interes crescut pentru diversificarea surselor de venit și creșterea afacerilor și investițiilor. Vei ști să îți administrezi banii cu înțelepciune.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fără îndoială, această lună este foarte bună pentru tine în ceea ce privește dragostea. Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, cineva îți va încălzi inima și te va face să uiți de suferință. Astrele favorizează atât întâlnirile cu prietenii și colegii, cât și apariția unui sentiment mai profund cu cineva aparținând cercului tău social. Dacă ești implicat/ă într-o relație de ceva vreme, sunt șanse mari să se aducă în discuție căsătoria. Ai o energie imensă și o dorință pătimașă de a iubi fără să te gândești la consecințe.

Din păcate, luna aceasta vei rata oportunități grozave și evenimente foarte importante privitoare la carieră și bani. Este o perioadă bună pentru aplicarea cv-urilor și pentru activități profesionale sau de afaceri care nu necesită prezența ta fizică. Mulți oameni apreciază ideile tale și modul tău de lucru, fapt pentru care veniturile tale pot crește. Pentru asta, trebuie să accelerezi ritmul de muncă și vei avea rezultate foarte bune. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Din păcate, luna august vine cu o oarecare irascibilitate în interiorul tău care se amplifică pe măsură ce trec zilele și care ar putea strica atmosfera din cuplu. Trebuie să încerci pe cât posibil să eviți disputele și să nu te cerți cu partenerul pe lucruri banale, superficiale. Climatul încordat poate dezbina chiar și cele mai puternice relații și poate duce la separări sau momente extrem de tensionate. Dacă ești singur/ă, nu vei fi capabil/ă să curtezi pe cineva. Dar, vor exista scurte aventuri erotice care se vor încheia cu dezamăgire și melancolie. Nu sunt vești prea bune pentru tine!

În ceea ce privește cariera, începutul lunii nu este foarte bun. După aceea, ai putea începe să înregristrezi succese și profituri mici. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, astrele favorizează comunicarea și colaborările, dar totul se învârte în jurul unui teren încă instabil. Finanțele vor rămâne stabile, însă nu vor crește așa cum sperai. De asemenea, pot apărea conflicte familiale din cauza gestionării bugetului comun sau planurilor de viitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună bună pentru dragoste atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei implicați într-o relație. Este un moment bun pentru o reinventare a lookului și a aspectului tău fizic, lucru care poate spori puterea de seducție. Dacă ai întâmpinat în trecut unele complicații și probleme în cuplu, astrele te sfătuiesc să fii foarte atent/ă la modul în care acționezi și vorbești. Dacă ești singur/ă și disponibil/ă emoțional, o atracție puternică pentru cineva te poate scoate din rutină.

Nu va fi ușor să lucrezi și, mai ales, să obții succese profesionale ori economice în această lună. Situația e complicată și poate conduce la dezacorduri cu partenerii sau colegii de serviciu. Ai grijă să nu acorzi prea multă încredere persoanelor pe care nu le cunoști foarte bine, ci mai degrabă să amâni orice decizie dacă nu ești atât de sigur/ă. Cu toate acestea, situația ta financiară va rămâne stabilă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Din fericire, luna august vine cu o ușurare în ceea ce privește dragostea. Chiar dacă problemele amoroase nu pot fi rezolvate cu totul, cel puțin situația se îmbunătățește. Fiind mai calm/ă și mai senin/ă, totul va părea mai simplu. Nu cere prea mult de la persoana de lângă tine și nu fii prea exigent/ă fără să știi ce-și dorește. Trebuie să știi să asculți, pentru că doar prin dialog pașnic vei reuși să comunici eficient cu cel/cea iubit/ă. Dacă ești singur/ă, vei avea numeroase posibilități de a cuceri inima cuiva.

În domeniul profesional, climatul din această lună se îmbunătățește considerabil. Primești vești bune, clienți noi, afaceri excelente și oportunități grozave de viitor, mai ales dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă. Ești plin/ă de idei bune de pus în practică, dar nu trebuie să interacționezi cu alții căutând doar avantaje personale. Cu mai puțin egoism și mai multă generozitate, vei reuși să cucerești noi poziții profesionale care îți pot rotunji veniturile. Orice tip de investiție este favorizată.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

O lună dificilă în dragoste. Climatul din cuplu se înrăutățește. Vei avea parte de numeroase complicații, certuri și neînțelegeri, care pot atinge niveluri exagerate care pot duce la o separare temporară, în unele cazuri chiar definitivă. Deci, dacă relația ta amoroasă nu are o bază solidă, atunci este mai bine să eviți confruntările și să rămâi tăcut/ă chiar dacă acest lucru este extrem de enervant și frustrant. Dacă ești singur/ă, nu ai nicio șansă de a-ți găsi pe cineva. De aceea, astrele te sfătuiesc să îți petreci mare parte din timp alături de prieteni.

Din păcate, luna august este destul de complicată în ceea ce privește cariera. Astrele te sfătuiesc să nu închei acorduri profesionale, să nu te implici în afaceri noi, cel puțin până la finalul lunii. Atunci se anunță o îmbunătățire a climatului de lucru, oferindu-ți ocazii interesante. Ce-i drept, ești și destul de obosit/ă fizic, iar acest lucru nu îți permite să duci la îndeplinire ideile bune sau să profiți de oportunitățile spontane. Sfârșitul lunii este perfect pentru interviuri de angajare. De asemenea, trebuie să ai mare grijă la modul în care îți organizezi resursele financiare disponibile. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începutul lunii august pare să fie destul de promițător. E posibil să ajungi în brațele cuiva, să te simți mai atractiv/ă decât de obicei și să împătășești sentimente plăcute, chiar acte sexuale, cu o persoană interesantă. Pe scurt, o dragoste pasională care aprinde dorința erotică, dar care, odată cu trecere zilelor, pare să dispară în zare. Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, vei fi mai puțin atent/ă la nevoile celui/celei de lângă tine și nu sunt excluse certurile. Energia ta nu este bine controlată, ba chiar ar putea fi explozivă în unele situații.

Din păcate, nu este o perioadă foarte ușoară pentru muncă sau câștiguri. Posibile blocaje, situații profesionale care nu progresează cu ușurință, dificultăți în obținerea unui nou loc de muncă, acestea sunt doar câteva dintre problemele care indică că luna august nu va fi deloc benefică pentru tine. Cât despre bani, în loc să obții profituri, vei fi nevoit/ă să cheltuiești mai mult decât de obicei și mai mult decât te așteptai.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Începi luna cu dificultăți minore în viața amoroasă, însă după aceea astrele îți vor aduce mai multă vigoare în cuplu, o armonie mai bună și ceva mai multă afecțiune. Dacă relația ta a trecut printr-o criză foarte gravă, e posibil să nu poți depăși acest impas și să fii tentat/ă să iei o decizie drastică. Dacă ești singur/ă, vei avea oportunitatea de a întâlni oameni noi și de a avea aventuri erotice simple, dar amuzante. Nu subestima prieteniile care apar în aceste zile.

Dacă ai în plan să semnezi un contract, să efectuezi anumite tranzacții sau să faci unele investiții, atunci acționează la începutul lunii august. Ulterior, astrele nu vor mai favoriza astfel de acțiuni, vei fi mai puțin lucid/ă și vei risca să greșești. Nu subestima o problemă juridică din trecut care reapare și care este încă nerezolvată. Acordă atenție cheltuielilor și problemelor birocratice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod