Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Deși iubirea ar trebui să fie mai puternică decât orice, uneori personalitatea sau orgoliul anumitor persoane sunt mult prea mari!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este foarte activ și își trăiește viața în viteză și competiție.

Când vine vorba de dragostea ta, va face aproape orice să o câștige, cu excepția unui singur lucru: să aștepte. Berbecul nu e genul de persoană care să aștepte după ceva ce își dorește. Nu crede în zicala că lucrurile bune necesită timp. El va face orice pentru a obține ceea ce vrea, dar dacă eforturile sale nu încep să producă rezultate imediat, va trece la altceva. Chiar dacă te iubește, el nu e dispus să aștepte după tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul are o reputație destul de bună în ceea ce privește relațiile.

Se știe despre el că este constant, fidel și de încredere. El va face orice în numele iubirii. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că va face orice pentru dragoste atât timp cât este exact ceea ce vrea să facă și nu intră în conflict cu niciuna dintre credințele, preferințele sau convingerile sale personale. Ce nu va face un Taur pentru tine? Nu se va schimba. Opiniile și modul său de viața sunt cele mai corecte din punctul lui de vedere și nu poți face nimic pentru a-l schimba!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Există o mulțime de lucruri pe care nativul din Gemeni nu le-ar face pentru dragoste.

Cel mai important ar fi faptul că nu se va așeza la casa lui, nu se va liniști lângă nimeni. Chiar dacă îi oferi multă iubire și tot ce e necesar pentru a se implica într-o relație serioasă, el nu o va face. El are nevoie de o aventură rapidă, pentru că nu poate pica în plasa rutinei. Pur și simplu nu sta prea mult timp lângă cineva.
 

Citește și: Ce să faci atunci când te simți singură, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă te iubește, Racul nu e dispus să iasă din zona de confort pentru tine.

Racul este foarte legat de casa lui. Indiferent dacă e vorba despre locuința în care stă alături de părinți sau despre noua lui viață pe care și-a construit-o singur, Racul are nevoie un loc al lui. Acesta te poate invita la el, însă, cu siguranță, nu te va lăsa să îl scoți de acolo. Nu e genul care să renunțe la tot și să te urmeze oriunde. Și, probabil, nu este nici genul de bărbat care să renunțe la planurile sale pentru a petrece mai mult timp cu tine. Își iubește viața lui de acasă și cercul său social așa cum sunt în acest moment, așa că nu te aștepta să schimbe ceva pentru tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Toată lumea știe că Leul are o inimă mare, dar și că e foarte arogant.

Știe ce vrea și știe ce merită, așadar nu se va mulțumi cu mai puțin. Leul are deja o idee despre cum ar trebui să fie partenera sa și nu face excepție pentru nicio persoană care nu-i îndeplinește standardele ridicate. Vestea bună e că Leul nu te va face să îți pierzi timpul. Odată ce vede că nu ești ceea ce își dorește, te va anunța franc, astfel încât fiecare dintre voi să își continue viața liniștit.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară trebuie să aibă totul în ordine în orice moment și nu va permite nimănui să îi perturbe ritmul.

Dacă observă că îl distragi de la ce e important pentru el, pur și simplu nu-și va face timp pentru tine. Există o mulțime de lucruri pe care acest nativ nu le va face pentru dragoste. În general, el nu va accepta mizeria, mare sau mică, fizică sau metaforică. Ești genul de persoană care lasă vasele în chiuvetă? Și mai ai alte astfel de obiceiuri? Fecioara le găsește foarte enervante. De asemenea, nu este genul de persoană care să fie dispusă să curețe mizeria din viața ta, cum ar fi probleme financiare sau vicii.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță are o reputație foarte bună în ceea ce privește relațiile, pentru că este calm și foarte corect.

El va analiza întotdeauna toate aspectele unei probleme și va depune eforturi pentru a găsi soluția cea mai bună pentru toți cei implicați. Acestea fiind spuse, nu te aștepta ca el să țină cu tine tot timpul. E celebru pentru dorința lui pentru dreptate și corectitudine, așa că nu își va compromite credințele pentru tine în cazul în care greșești. Asta înseamnă că Balanța nu îți va spune niciodată ce vrei să auzi, iar uneori ai nevoie de cineva care să-ți spună că ai dreptate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sexul nu este totul și Scorpionul știe că orice relație are nevoie și de un alt tip de apropiere emoțională.

Dar, pentru acest bărbat, sexul este foarte important și nu e dispus să-l compromită. El nu se mulțumește cu orice. Dacă viața voastră sexuală nu îi îndeplinește așteptările, Scorpionul fie va călca strâmb, fie va pleca definitiv. Acest semn este foarte pasional, așa că dacă nu poți ține pasul cu energia sa sexuală, cel mai bine e să renunți acum la relația cu el, pentru că sunt mari șanse să suferi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte preocupat de viitor.

Deși e mai mult decât dispus să-și construiască propriul viitor, e mai puțin dispus să încerce să facă parte din al tău. Cu alte cuvinte, nu e tocmai pregătit să-și sacrifice obiectivele pentru tine și pentru relație. Dacă primește o ofertă de muncă undeva departe, va merge cu tine sau fără tine. Se dedică exclusiv țelurilor și planurilor sale, chiar cu prețul relației voastre. Obiectivele sale personale sunt pe primul loc și consideră că același lucru trebuie să se întâmple și în cazul tău.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este omul disciplinei și al limitelor clar definite.

El nu va face nimic până la jumătate, dar nici nu își va pierde timpul în situații incerte. Capricornul vrea o relație sigură, ceea ce înseamnă că nu este dispus să facă pauze, să păstreze lucrurile pe linia de plutire sau să exploreze stiluri de relații netradiționale. De asemenea, nu este genul care să ierte și să uite. Acest semn ia foarte în serios trădarea, infidelitatea și alte încălcări ale încrederii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător nu își va sacrifica sau compromite convingerile pentru nimic, nici măcar pentru tine.

O relație cu el nu va supraviețui unei dispute politice majore sau altor mari diferențe ideologice. El nu va face compromisuri în probleme precum căsătoria, copiii sau alte planuri de viață. Oricare a fi convingerile sale, el nu va renunța la ele. Dacă perspectivele voastre diferă, nu te aștepta ca el să facă compromisuri!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Fiind cel mai sensibil și emotiv semn zodical, bărbatul Pești va face, probabil, orice pentru dragoste, chiar dacă este în defavoarea lui.

El se îndrăgostește greu, dar atunci când o face, vrea ca relația să dureze o viață și luptă din răsputeri pentru asta. Partea proastă este că acest nativ nu e dispus să îți ofere spațiu și nu va pleca atunci când trebuie, iar acest lucru te poate sufoca și chiar pune pe fugă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod