Horoscopul săptămânii 3-9 august. Leului îi va fi greu să se împartă între carieră și dragoste

Leu, săptămâna aceasta vei avea destul de puțin timp pentru partenerul de viață. Munca și responsabilitățile îți vor ocupa aproape toate zilele lucrătoare.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sentimentele tale sunt sub presiune în această săptămână. Nu îți face griji prea mari dacă vor apărea câteva critici și tensiuni în viața de cuplu. Cel mai probabil este vorba despre gelozie. Încetul cu încetul, apele se vor liniști și te vei putea bucura din nou de situații care până de curând îți erau indiferente. Dacă ești singur/ă, vei fi tentat/ă să te joci cu ceilalți, însă apoi te vei plictisi. Pentru moment nu există nicio șansă să găsești acea persoană care te poate face fericit/ă. Tratează-i pe ceilalți la fel cum ai vrea să fii tratat/ă.

Te confrunți cu o perioadă a contrastelor. Vor fi zile când vei fi aprig/ă și competitiv/ă în domeniul profesional și zile în care preferi să treci neobservat/ă, deoarece îndoielile te vor asalta, iar temerile te vor bloca. Cel mai probabil nu sunt șanse de a avansa sau de a primi avantaje ori bonusuri financiare. Când îți vei recăpăta energia bună, atunci vor crește șansele de succes.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta este prielnică pentru a întâlni oameni. Astrele îți dublează puterea de seducție și farmecul natural. Vei dori să îți găsești un partener de viață, pe cineva care să te înțeleagă cu adevărat, deși nu vrei să închizi complet ușa aventurilor trecătoare și pasionale. Dacă ești implica/ă într-o relație, vei dori uneori să fii singur/ă, dar nu pentru a-ți putea îndrepta atenția către altcineva. Mai degrabă pentru că atmosfera din cuplu va fi uneori furtunoasă și ai nevoie de liniște. E necesar să depui eforturi considerabile pentru a consoloda relația cu cel/cea de lângă tine.

Se anticipează episoade interesante pentru tine la locul de muncă în această săptămână. Din cea mai neașteptată situație, vei putea semna contracte promițătoare care îți vor permite să îți lărgești orizonturile profesionale în viitorul apropiat, dar de pe urma cărora poți câștiga și mai mulți bani. Astrele te vor ajuta să faci un pas mare dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Urmează-ți visul și luptă pentru adevărata ta vocație dacă vrei să fii împlinit/ă atât sufletește, cât și material.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te bucuri de o energie bună și vei fi mai deschis/ă către colaborare în viața de cuplu. Acest lucru înseamnă că unele probleme se vor rezolva fără efort. Relația ta se bucură de mai mult romantism decât de obicei. Dacă ești singur/ă, ceva ce nu ți-ai imaginat niciodată se poate întâmpla, în special joi sau vineri. Astrele oferă posibilități de reconciliere și noi iubiri. De asemenea, nu ar trebui să eziți dacă vine vorba de căsătorie sau de mărturisirea iubirii.

Te bucuri de o săptămână liniștită atât pe plan profesional, cât și financiar. Marți și miercuri sunt zile norocoase. În aceste zile poți avea parte de creșteri salariale, vânzări sau operațiuni imobiliare. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astrele îți oferă cele mai bune condiții pentru a obține ceea ce îți dorești.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei simți că există mai multe lucruri care te separă de partener decât care te unesc. De parcă vorbiți limbi diferite și sunteți incapabili să comunicați lucruri serioase care vă implică pe amândoi, cum ar fi educația copiilor sau plata ratei. Să conviețuiți unul cu celălalt e o sarcină dificilă. Dacă ești singur/ă, va trebui să depui eforturi suplimentare pentru a obține echilibrul dorit și pentru a te bucura de armonie. Chiar dacă încerci să îți găsești pe cineva, cucerirea nu va fi ușoară.

Totul va fi în ordine la locul de muncă în această săptămână, chiar dacă vei întâmpina unele încurcături de ordin financiar. O posibilă întârziere a salariului nu te afectează. Astrele te sfătuiesc, totuși, să nu iei nicio inițiativă riscantă, în special în zilele de miercuri și joi. 

Citește și: Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea destul de puțin timp pentru partenerul/a de viață. Munca și responsabilitățile îți vor ocupa aproape toate zilele lucrătoare. Pe măsură ce săptămâna va înainta, vei începe să-ți privești relația dintr-o perspectivă diferită, mai puțin idealizată și mai realistă. Dacă simți că cel/cea de lângă tine nu te iubește așa cum ai vrea, ai putea fi tentat/ă să începi o relație secretă cu un coleg/ă de muncă. Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vei avea ocazia să începi două tipuri de relații: una în care vei avea doar întâlniri sporadice pentru a-ți dezlănțui plăcerea și alta în care vei întâlni o persoană cu care vei avea o legătură foarte specială. Decizia îți aparține!

În ceea ce privește munca, ziua de luni va fi destul de încărcată și vei ajunge la epuizare la finalul ei. Spre jumătatea săptămânii, un coleg își va însuși ideile tale grozave și te vei simți trădat/ă. Joi va fi cea mai inspirată zi, pentru că vei face afaceri bune. Te confrunți cu o oarecare instabilitate financiară, astfel că vei fi foarte precaut/ă cu economiile tale și nu vei cheltui mai mult decât este necesar.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va trebui să-ți arăți înțelepciunea și maturitatea emoțională, mai ales dacă o relația în care ți-ai pus multe speranțe s-a încheiat recent. Nu vei avea de ales decât să îți amintești lucrurile frumoase pe care ți le-a oferit această poveste, să o păstrezi în inima ta și să înveți din ea. Doar atât, fără să rămâi blocat/ă în trecut. Dacă ești singur/ă, încearcă să nu te compari cu nimeni și să mergi pe calea ta!

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele dificultăți în activitatea ta. Vor fi zile în care situația este instabilă, poate confuză. Nu vei ști dacă să mergi înainte sau să faci un pas în spate. Trebuie să îți păstrezi calmul, pentru că nu este vorba de nimic grav. Dacă situația financiară îți permite, încearcă să ajuți persoanele nevoiașe. Dă înapoi Universului o mică parte din tot binele pe care ți l-a oferit până acum.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Deși începi săptămâna într-o atmosferă romantică, în curând lucrurile vor merge prost. Gelozia, dar mai ales neîncrederea, par să îți complice relația. Aceste gelozii nu vor fi neapărat întemeiate. Cu toate acestea, aproape de weekend, lucrurile se calmează și poți reveni la o atmosferă sănătoasă și fluidă cu persoana iubită. Va fi un test important pentru cuplu. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o perioadă pasională, cu multe pozibilități de aventură.

Pe plan profesional, săptămâna aceasta va fi despre comunicare, ceea ce va facilita crearea unor legături și relații foarte productive. În același timp, te vei adapta schimbărilor care apar. Vei încheia săptămâna bine, vei obșine beneficii financiare, în special dacă lucrezi pe cont propriu. Totul devine mai ușor de acum încolo. Știi că ai suficiente resurse pentru a nu rămâne în pană de bani.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta amoroasă traversează o perioadă spirituală. Vei recunoaște posibilitatea de a evolua în relația de cuplu doar cu ajutorul dovezilor de iubire mai atente și mai sacre. Dacă ai în plan să te căsătorești, zilele acestea vor fi pline de emoție. Să trăiești alături de cineva pentru tot restul vieții poate deveni o sarcină destul de complexă. Nu lăsa aceste temeri să îți strice elanul!

Viața profesională se desfășoară într-un ritm alert în această săptămână. Zilele vor fi pline de surprize și situații atipice. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, nu renunța la țelurile tale și luptă pentru ele. Situația ta financiară depinde mult de reputația ta, așa că e necesar să te concentrezi pe acest aspect!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta este despre oficializarea relației în care ești implicat/ă. De asemenea, probabil că plănuiești o escapadă romantică cu partenerul/a pentru a vă consolida legătura. Pasiunea dintre voi este incontestabilă și vei trăi intens fiecare situație. Vei avea parte de câteva zile în care te vei lăsa purtat/ă de dorințe. Dacă ești singur, este momentul perfect pentru a-ți găsi pe cineva dacă asta îți dorești. Dacă nu, vei găsi pe cineva alături de care doar să te distrezi.

La locul de muncă, dacă alegi cu înțelepciune cu cine să te asociezi, cu siguranță vei obține rezultate financiare bune. Cu toate acestea, s-ar putea să ai momente în care te subestimezi, astfel că ai putea rata oportunități grozave. Dacă lucrezi pe cont propriu, va trebui să apelezi la autocritică pentru a avansa. Ai toată energia de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele, dar nu lăsa nesiguranțele să îți strice planurile!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele te îndeamnă să vezi latura practică a relației tale. Nu ar trebui să te concentrezi asupra aspectelor proaste, în general. Este timpul să renunți la pesimism și rigiditate. Săptămâna aceasta ai posibilitatea de a întoarce roata. Conversațiile pe care le porți joi ar putea fi norocoase. Dacă ești singură, o influență din exterior te va duce tot mai aproape de o persoană magică.

Munca este foarte importantă pentru tine, precum și cercul social în care te învârți. Eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă încep să prindă contur sub forma unor succese sau premii. Dacă ai ceva probleme juridice, ai putea întâmpina dificultăți. Dacă poți evita să te implici în procese ar fi convenabil. În caz contrar, ai putea pierde sume mari de bani pe care nu vrei să le cheltuiești astfel. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă vei constata că ești foarte bun/ă la o activitate sau meserie pe care nu ți-ai imaginat-o niciodată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta va fi despre dragoste. Fie că ești singur/ă sau nu, săgețile lui Cupidon nu te vor ocoli. Atmosfera va fi foarte pasională. Cu toate acestea, nu e exclus să existe și mici certuri în cuplu. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de numeroase ieșiri sociale, datorită cărora ai putea întâlni pe cineva care te va atrage din primul moment. Deși, inițial, îți va fi greu să îți deschizi inima, nu vei putea rezista chemării iubirii.

În ceea ce privește domeniul profesional, vei fi foarte ocupat/ă în această săptămână. Trebuie să îți controlezi comportamentul pentru a evita conflictele nedorite. Pe de altă parte, deși ești o persoană inovatoare și asta oferă un impuls carierei tale, unele proiecte ar putea să încetinească la final de săptămână. Acest lucru te-ar putea face să iei în considerare schimbarea locului de muncă. Ai nevoie de mai mulți bani și nu îți poți permite o stagnare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă relația în care ești implicat/ă trece printr-o criză, va trebui să iei o decizie: o reconciliere sau o despărțire dacă cel/cea de lângă tine nu te mai face fericit/ă. Dacă decizi să pui punct, familia și prietenii te vor susține pentru a merge mai departe. În plus, vei întâlni noi tipuri de relații care te pot interesa în viitor. Dacă ești singur/ă, apariția unei iubiri din copilărie îți va colora viața. Universul vă va oferi acum o altă șansă.

Săptămâna aceasta ar trebui să îți setezi numeroase alarme pentru a nu omite sarcini importante. Un nou coleg va fi în centrul atenției, făcându-te gelos/oasă. Liniștește-te, poziția ta nu este în pericol. Cât despre bani, felicitări! Este foarte posibil să câștigi un concurs sau o competiție la care ai participat recent. Și, în plus de asta, vei avea multă luciditate și un ochi bun pentru investiții profitabile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod