4 zodii care nu vor face compromisuri pentru nimic în lume

Expresia "fără compromisuri" poate însemna multe lucruri, atât bune, cât și rele. Cineva poate refuza să facă compromisuri pentru că are standarde înalte, dar poate refuza și pentru că nu poate admite când greșește.
Cuvântul pozitiv asociat cu "fără compromisuri" este "hotărât/ă". Astfel de oameni nu vor face compromisuri pentru că au integritate. Ei văd doar premiul în fața ochilor și sunt acolo pentru a-l câștiga.

Cuvântul negativ asociat cu "fără compromisuri" este "dificil/ă". Acești oameni și-au lăsat mândria să îi împiedice să ajungă la înțelegeri cu ceilalți care ar funcționa în beneficiul tuturor. Acest lucru duce adesea la probleme în dragoste și carieră.

Iată 4 zodii care nu vor face compromisuri pentru nimeni și nimic


Taur


Taurul poate fi de neclintit odată ce s-a hotărât asupra unui lucru.

Dacă vrei să-l ai ca asociat în afaceri sau partener romantic, trucul este să-l convingi înainte să se hotărască.


Ai grijă să eviți să-l tratezi cu dispreț sau să-l insulți, pentru că asta nu va face decât să-l trimită în direcția opusă.

Lingușirea va funcționa atâta timp cât este sinceră, deoarece Taurul este foarte priceput în a detecta minciuna. Dacă el crede că doar încerci să-l perii pentru a obține ceea ce vrei de la el, ai pierdut deja.

Rac


Zodia Rac este considerată cea mai sensibilă dintre toate semnele, așa că, dacă vrei să te aibă la inimă, nici măcar nu te deranja cu fapte, logică, foi de calcul sau studii științifice.

Racul judecă lucrurile doar după cum simte și are o intuiție incredibil de bună.

Dacă inima lui îi spune că ceva este în regulă, nimeni nu îl va îndepărta de acea convingere interioară.
La fel și dacă simte că ceva nu este în regulă.

Își ascultă inima mai degrabă decât creierul și, odată ce inima îi spune ce să facă, poți face orice pentru a-i demonstra contrariul, pentru că este în zadar.

Pe de altă parte, dacă l-ai insultat sau rănit în vreun fel, oricât de banal ar fi, el va păstra ranchiună pentru totdeauna. El va refuza să facă compromisuri de orice fel.

Capricorn


Capricornul este un semn de Pământ condus de Saturn, ceea ce îl face să fie o persoană rațională, orientată spre obiective și muncitoare.

A face apel la sentimentele lui este inutil dacă vrei să-l convingi de ceva. Ai putea la fel de bine să vorbești cu un robot, un robot foarte logic, eficient și practic.


Aceasta poate fi uneori o trăsătură negativă, în sensul că poate fi perceput drept o persoană care se dă că știe-totul.

Dar Capricornul este, de asemenea, un semn mutabil, ceea ce înseamnă că, dacă chiar are un punct clar de vedere, el va asculta opinia celor din jur și se va răzgandi dacă este cazul.

Leu


Mândrul Leu este unul dintre cei mai încrezători, îndrăzneți, curioși și neînfricați dintre toate semnele zodiacale.

Toate acestea sunt lucruri bune. Dezavantajul este că Leul poate fi arogant, combativ, îngâmfat și ezită să facă compromisuri.

Leul este atât de hotărât să fie cea mai deșteaptă persoană dintre toți încât întâmpină probleme în a recunoaște când greșește, chiar și atunci când este evident pentru el și pentru toți ceilalți.


Leii sunt deosebit de sensibili la ideea că au eșuat la ceva. Soluția pentru aceasta este să-i bați pe spate și să le amintești de nenumăratele lor triumfuri.

Dacă le poți distrage atenția și să îi faci să uite temporar de un eșec trecător, ai putea avea o șansă să îi îmblânzești și să-i faci dispuși să negocieze și să facă compromisuri.

Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod