Actrița care i-a donat Selenei Gomez un rinichi, supusă unor agresiuni severe când a povestit că a rupt relația cu celebra cântăreață

Francia Raisa spune că a fost supusă unor agresiuni grave de când a vorbit despre faptul că a rupt relația cu Selena Gomez, după ce și-a donat rinichiul cântăreței.
Toată lumea știe că actrița Francia Raisa i-a donat un rinichi cântăreței Selena Gomez, însă există destul de multe  persoane care nu au habar cine este aceasta și și de ce este hărțuită online de fanii celebrei artiste.
 

 
Actrița care i-a donat Selenei Gomez un rinichi dezvăluie că a fost supusă unor agresiuni severe

 
 
Francia Raisa, vedeta din „How I Met Your Father” a împărtășit publicului câteva dintre comentariile urâte pe care le-a primit, pe rețelele de socializare, în urma interviului ei, în care a evitat întrebările despre Selena. Actrița care i-a donat Selenei Gomez un rinichi dezvăluie că a fost supusă unor agresiuni severe când a vorbit despre faptul că a rupt relația cu celebra cântăreață.
 
Francia spune că lucrurile au ajuns atât de rău și comentariile au fost atât de agresive, încât acum suferă psihic.
Ea ne spune că unul dintre cele mai dureroase comentarii pe care le-a primit a fost: „Sper că cineva să-ți smulgă celălalt rinichi, curvă nenorocită”. 
 


Francia, prietenă cu Selena încă din copilărie

 

Francia și Selena se cunosc din copilărie și s-au apropiat foarte mult, de-a lungul anilor. Francia și-a donat un rinichi pentru a o salva pe Selena, în 2017, după ce funcția renală a acesteia a fost afectată din cauza luptei cu lupusul, o afecțiune cronică autoimună ce apare în momentul în care sistemul imunitar al corpului atacă propriile țesuturi.
 
Francia Raisa Almendarez este o actriță americană în vârstă de 34 de ani. Este cunoscută pentru rolurile din Bring It On: All or Nothing, The Secret Life of the American Teenager, Grown-ish și How I Met Your Father.
 


Selena, nerecunoscătoare

 
 
Lucrurile între cele două prietene au degenerate când Selena Gomez a spus, mai târziu, unui intervievator, că singura persoană de care era apropiată, la Hollywood, era Taylor Swift.
Bineînțeles, acest lucru a afectat-o pe Francia Raisa, care a rupt orice relație cu artista.
Însă Francia spune că nu are niciun sens să fie agresată de fanii Selenei... mai ales că Selena a fost o mare susținătoare împotriva acestui tip de comportament.

 
Selena, imediat după transplant, i-a mulțumit Franciei, pe Instagram

 

Într-o postare, pe Instagram, imediat după transplantul renal, Selena a postat o fotografie cu ea si cu Francia Raisa, ambele pe patul de spital, în care îi mulțumea pentru gestul său salvator. 
“Sunt foarte conștientă că unii dintre fanii mei au observat că am lasat-o mai moale o parte a verii și se întrebau de ce nu promovam noua mea muzică, de care eram extrem de mândră. Ei bine, în acea perioadă am aflat că trebuie să fac un transplant de rinichi, din cauza lupusului de care sufăr, iar recuperarea de după operație mi-a luat ceva timp.
Era ceea ce trebuia să fac pentru sănătatea mea generală. Sincer, aștept cu nerăbdare să vă împărtășesc, în curând, călătoria mea prin aceste ultime câteva luni, așa cum mi-am dorit întotdeauna să fac cu voi. Până atunci vreau să mulțumesc public familiei mele și echipei incredibile de medici pentru tot ceea ce au făcut pentru mine înainte și după operație. Și, în sfârșit, nu există cuvinte pentru a descrie cum aș putea să îi mulțumesc frumoasei mele prietene, Francia Raisa. Ea mi-a oferit darul și sacrificiul suprem, donându-mi rinichiul ei. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc atât de mult, surioară. Lupusul este o boală care continuă să fie foarte greșit înțeleasă, dar se fac progrese. Pentru mai multe informații despre Lupus, vă rugăm să vizitați site-ul Lupus Research Alliance: www.lupusresearch.org”, scria Selena, pe Instagram, imediat dupa operația de  transplant renal din 2017.
 
Surse foto: Instagram și Hepta 
10 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod