Dragoste la distanţă

4 zodii care nu rezistă într-o relaţie la distanţă

Relaţiile la distanţă nu sunt pentru toată lumea. Pentru majoritatea oamenilor e foarte dificil să poată face o relaţie să funcţioneze în aceste condiţii.
Iată 4 zodii care pur şi simplu nu rezistă într-o relaţie la distanţă:

Gemeni


Dacă intenţionezi să ai o relaţie la distanţă cu un nativ din Gemeni sau eşti Gemeni, cu siguranţă ar trebui să te răzgândeşti. Nu e nimic în neregulă să încerci, dar vei sfârşi suferind. Gemenii sunt schimbători şi au mereu nevoi într-o relaţie, iar aceste două caracteristici nu fac o combinaţie fericită pentru tine. Gemenii îşi doresc atenţie constantă de la partenerul lor, iar un apel video din când în când nu îi va satisface.
Evident, există modalităţi de a ţine mereu legătura cu partenerul tău, dar nimic nu se compară cu o întâlnire şi un sărut real. Există riscul ca un nativ din Gemeni să îşi găsească pe altcineva cu care să îşi ocupe timpul, pentru că o relaţie la distanţă necesită seriozitate şi auto-control, lucruri care îi lipsesc cu desăvârşire.

Balanţă


Flirtul îi creează Balanţei probleme, iar ea adoră să o facă. Acesta este unul dintre motivele pentru care nativului din această zodie îi este atât de greu să se implice într-o relaţie la distanţă.
El urăşte să fie singur oricum! El va căuta în permanenţă pe cineva care să îi umple golurile, iar asta nu va fi un lucru uşor de tolerat de partenerul lui. Într-un astfel de nativ nu poţi avea încredere, iar între timp, poate deveni extrem de gelos. În timp ce flirtează cu alte fete, el poate fi extrem de supărat pe partenera lui numai că se gândeşte că şi ea poate face acelaşi lucru. Nu poţi avea o relaţie sănătoasă în aceste condiţii.

Leu


Nu se va termina cu bine dacă un Leu se implică într-o relaţie la distanţă. Leul cere multă atenţie, iar dacă nu o obţine, iese urât.
Iar acest lucru e greu de obţinut dacă nu trăiţi în aceeaşi casă. Leul se va bucura la început de afecţiunea pe care i-o arăţi şi va iubi postările de pe Instagram care îi vor încălzi nopţile de unul singur, dar nu va rezista mult în acest ritm. El va dori o viaţă reală, nu una doar pe social media.

Scorpion


O relaţie la distanţă e un lucru extrem de dificil pentru un Scorpion, pentru că acesta are probleme în a-şi exprima sentimentele în cuvinte. El e mai mult adeptul iubirilor fizice în care sărutările şi atingerile să nu lipsească. 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod