Zambetul tau iti aduce un iPad 2!

Mereu ti-ai dorit un zambet impecabil, nu-i asa? Dar ce-ai spune daca intr-un timp foarte scurt zambetul tau ar fi perfect, iar tu ai putea urmari fiecare etapa a transformarii sale direct de pe iPad-ul tau?

Mereu ti-ai dorit un zambet impecabil, nu-i asa? Dar ce-ai spune daca intr-un timp foarte scurt zambetul tau ar fi perfect, iar tu ai putea urmari fiecare etapa a transformarii sale direct de pe iPad-ul tau?

Datorita evolutiei medicinei dentare, acum oricine poate avea un zambet perfect, intr-o perioada scurta de timp. Cu ajutorul aparatului dentar invizibil INCOGNITO® cei din jur vor observa doar rezultatul: o dantura stralucitoare, o imagine imbunatatita si, bineinteles, un plus de incredere. Tu, insa, vei stii mereu cum se transforma dantura si cat timp mai trebuie sa porti aparatul dentar.

Pentru a fi mereu informat, pentru a beneficia de cea mai noua tehnologie si pentru a-ti putea verifica in orice moment planul de tratament, clinica stomatologica DENT ESTET iti ofera cadou un iPad 2 la achizitionarea aparatului dentar INCOGNITO®.

(Detalii aici)

Cat de diferit este INCOGNITO® fata de aparatele dentare clasice? De ce ai opta pentru aceasta solutie?


Iata 5 avantaje ale aparatului dentar INCOGNITO®:

1. Este invizibil din exterior


Acest aparat este denumit dupa principala sa caracteristica, si anume faptul ca este invizibil. Montat pe fata interioara a danturii, INCOGNITO® este imposibil de observat de catre cei din jur. Astfel, nimeni nu va stii secretul zambetului tau impecabil.

2. Este usor de purtat


Un motiv pentru care acest aparat este atat de solicitat in SUA e faptul ca prezinta un discomfort minim. Datorita structurii sale si a modului in care este montat, acesta impiedica aparitia defectelor de vorbire si a senzatiei neplacute provocate de clasicele aparate dentare.

3. Este 100% personalizat


Cu ajutorul tehnologiei moderne, INCOGNITO® este personalizat in totalitate. Datorita acestei caracteristici, acesta este mai precis.

Astfel, ai siguranta ca vei obtine rezultatul pe care ti-l doresti, indiferent de gravitatea problemei tale.

4. Tratamentul este mai scurt


Un alt avantaj major al aparatului invizibil este faptul ca tratamentul dureaza mult mai putin. Actiunea exacta si materialul din care este realizat duce la obtinerea mai rapida a rezultatului dorit si, implicit, la mai putine vizite in cabinetul stomatologic.

5. Rezultatele sunt imediate


In cazul aparatelor dentare clasice, procesul de indreptare a dintilor este mult mai lent, fapt ce determina aparitia unor rezultate vizibile in primele luni. Cu ajutorul aparatului invizibil INCOGNITO®, efectele sunt imediate.



Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru un zambet atragator?
Programeaza-te pentru o consultatie si vei afla.

Alege sa ai un zambet perfect si nu uita ca echipa DENT ESTET ofera un iPad 2 cadou pentru fiecare aparat dentar INCOGNITO®. Grabeste-te! Promotia este valabila pana in data de 30 Iunie 2011!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod