Un ten tonifiat și radiant, cu noul FOREO BEAR Mint

Un ten tonifiat și radiant, cu noul FOREO BEAR Mint

Profită de un tratament facial antirid, cu noul dispozitiv inteligent BEAR Mint de la FOREO Sweden.
În prezent, este mai simplu ca niciodată să ai un ten sănătos și strălucitor, care să-și mențină fermitatea și tinerețea cât mai mult timp. Tehnologia este de partea noastră, pentru că ne aduce permanent inovații în materie de îngrijire a pielii.

În afara produselor cosmetice potrivite tipului tău de ten, trebuie să încerci și aparatele de ultimă generație, care te ajută să obții acel ten impecabil la care ai visat mereu.

Inovația în skintech despre care vom vorbi azi vine de la FOREO - care a creat dispozitivele inteligente de tonifiere facială cu microcurent: BEAR și BEAR mini, disponibile acum și în culoarea Mint, o nuanță fermecătoare de turcoaz.

BEAR Mint folosește o tehnologie revoluționară, cu microcurenți și pulsații brevetate T-Sonic, care îți „antrenează” pielea, pentru a o ajuta să fie într-o formă perfectă. Îți oferă un adevărat antrenament facial care stimulează pielea în profunzime și îți tratează ridurile și liniile fine în formare. De fapt, este ca și cum ai avea propriul cosmetician la tine acasă, pregătit oricând să-ți ofere cel mai bun masaj și tratament facial. 


Microcurenții produși de BEAR și BEAR mini tonifiază pielea și îi oferă fermitate, definind trăsăturile feței. Microcurentul emite o tensiune scăzută, care imită curenții electrici produși în mod natural la nivel celular, iar în acest fel celulele sunt stimulate să se regenereze. Este un proces care nu provoacă durere sau disconfort.

La fel ca un antrenament facial, BEAR utilizează două sfere de microcurent care transmit energia direct în piele. Dimensiunea medie a sferelor înseamnă că pot trata suprafețe mai mari, vizând în același timp, cu precizie, fiecare linie fină și rid în parte. Sferele cu microcurent stimulează producția propriului colagen în piele, repară elastina și oferă un efect de lifting, de conturare a tenului tău. Reproduce și amplifică procesele naturale care au loc la nivelul pielii, iar rezultatele sunt vizibile imediat: un ten luminos, strălucitor, cu aspect întinerit. Dispozitivul antirid BEAR are intensități mai puternice de microcurent, potrivite pentru întreaga față și pentru conturarea tenului în V, în timp ce BEAR Mini este ideal pentru zona de sub ochi, sprâncene și linii de expresie. 

La rândul lor, pulsațiile brevetate T-Sonic pătrund adânc în piele, pentru a stimula circulația sanguină și limfatică, contribuind la eliminarea toxinelor. Pulsațiile reduc tensiunea musculaturii faciale și ajută la estomparea ridurilor și liniilor fine. 

Microcurentul și pulsațiile fac echipa perfectă pentru tenul tău, reușind să-ți sculpteze chipul și să-i definească trăsăturile. Totul în deplină siguranță și fără pic de disconfort.

Tehnologia de ultimă generație Anti-Shock System este un sistem unic integrat care ajustează automat intensitatea microcurentului din dispozitiv în funcție de rezistența pielii la electricitate și garantează un tratament fără șocuri, în maximă siguranță și cu rezultate imediate. 

Sistemul inovator Anti-Shock al dispozitivului BEAR utilizează senzori ultra-inteligenți pentru a scana și măsura rezistența pielii la electricitate la o rată de 100x pe secundă. Reglează automat microcurentul pentru a se potrivi cel mai bine pielii tale.

BEAR are cinci intensități de microcurent, pe care le poți regla în funcție de nevoile tenului tău, ducând antrenamentul facial la un alt nivel. Te ajută să definești trăsăturile și să tonifiezi pielea prin rutinele special concepute. Noi am testat „Total Facial Knockout”, ce durează patru minute și se poate folosi pentru pomeți, frunte, gât și linia maxilarului. Acest tratament facial este preprogramat prin intermediul aplicației FOREO For You, cu alte patru funcții disponibile pentru a fi utilizate manual împreună cu dispozitivul antirid. 

Tratamentele faciale recomandate cu BEAR Mini se pot face și manual cu prima funcție „Contour Cardio” preprogramată în cadrul aplicației FOREO For You.

Pentru ca microcurentul să fie transmis cât mai eficient în piele, este recomandat să folosești BEAR cu serul conductiv SERUM SERUM SERUM, special formulat de FOREO. Pulsațiile T-Sonic sporesc absorbția serului pe bază de acid hialuronic și te ajută să profiți la maximum de acest tratament facial antirid.

Forma ergonomică este special concepută pentru a se potrivi perfect conturului feței. BEAR și BEAR mini sunt realizate din silicon ultraigienic, varianta BEAR fiind disponibilă acum și în culoarea Mint.

Dacă vrei să descoperi și tu beneficiile dispozitivelor faciale BEAR și BEAR Mini, le găsești pe www.foreo.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod