Machiaj de seară perfect pentru ochi căprui. Află ce nuanţe ţi se potrivesc!

Ştiu că uneori poate părea dificil să găseşti nuanţe potrivite ochilor tăi când vine vorba de un machiaj de seară. Dacă vrei să ieşi în evidenţă, îndrăzneşte să foloseşti culori

Ştiu că uneori poate părea dificil să găseşti nuanţe potrivite ochilor tăi când vine vorba de un machiaj de seară. Dacă vrei să ieşi în evidenţă, îndrăzneşte să foloseşti culori vii, şi cu siguranţă vei fi remarcată de cei din jur.

Când vine vorba de ochii căprui recomand, în general, tonuri de maro pentru persoanele conservatoare sau albastru marin  pentru cele mai îndrăzneţe. Nuanţele de albastru pot fi şi ele asociate nuaţelor de maro sau burgundy, contrastul obţinut astfel fiind foarte frumos, şi deloc exagerat.

Haideţi să vedem cum putem obţine un machiaj de seară, folosindu-ne de aceste culori.

Aveţi nevoie de: 3 nuanţe de fard(albastru, maro şi burgundy), tuş, creion dermatograf negru, mascara şi un fard pentru sprâncene.

1.Am început prin aplicarea fondului de ten şi  a anticercănului, iar ulterior am fixat totul prin aplicarea unei pudre libere. Blushul l-am lasat pentru final, deoarece vroiam să văd mai întâi intesitatea culorii pe care o voi obţine la ochi, şi nunţa rujului pe care îl voi alege pentru Andreea.

2.Am ales o bază cremoasă albastră pentru machiajul ochilor, cu ajutorul căreia am trasat şi linia pe care o voi urma în acest machiaj.

3.Pe pleoapa superioară am adăugat un alt fard albastru sub formă de pudră, pentru a-mi fixa baza cremoasă.

În pliu şi în colţul extern am folosit o nuanţă caldă de maro, pe care am estompat-o foarte bine. La baza genelor am aplicat o linie de tuş negru, trasând spre exterior.

4.Pentru pleoapa inferioară am ales o nuanţă de burgundy pe care am unit-o cu cea maro din pliu.

5.Pe conjunctivă am aplicat creionul negru şi apoi două straturi de mascara. Au urmat apoi sprâncenele, pe care le-am definit cu ajutorul unui fard maro. Pentru pomeţi am ales un blush trandafiriu mat, pe care l-am aplicat destul de subtil, deoarece am vrut să păstrez accentul doar pe ochi iar restul feţei să aibă un aspect natural.
Pentru buze am optat pentru aceeaşi nuanţă, şi am ales o textura cremoasă.

Sper să vă placă machiajul pe care l-am ales pentru voi şi să încercaţi şi voi să îl reproduceţi. Până săptămâna viitoare vă aştept pe site(www.ralucaluca.com sau www.thelovelyroom.ro ) sau pe FACEBOOK(The Lovely Room).
Vă îmbrăţişez cu drag!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod