Învaţă cum să îţi faci rapid şi uşor un machiaj smokey eyes

Machiajul smokey eyes este perfect pentru un look sexy, de seară. Nu trebuie să fii o expertă dacă vrei să te machiezi aşa. Trebui doar să ştii ce paşi ai de urmat şi care este tehnica

Machiajul smokey eyes este perfect pentru un look sexy, de seară. Nu trebuie să fii o expertă dacă vrei să te machiezi aşa. Trebui doar să ştii ce paşi ai de urmat şi care este tehnica aplicării. Aşa că, învaţă cum să îţi faci, pas cu pas, un machiaj smokey eyes şi cucereşte dintr-o privire!

Sunt multe tipuri sau tehnici pentru a obţine un machiaj smokey eyes. Un lucru însă este cert, orice tehnică aţi folosi, nu trebuie să fie complicată sau să vă ocupe prea mult timp.

Încercaţi şi tehnica mea pentru un machiaj smokey, rapid, modern şi fabulos, folosind un minimum de produse pentru un efect maxim.

Azi am ales să vă arăt un machiaj simplu, în tonuri de maro. Această tehnică poate fi folosită indiferent de culorile pe care le alegeţi. Important este să încercaţi şi să vă distraţi încercând combinaţii diferite.  Aşadar, aveţi nevoie doar de două creioane dermatograf maro şi negru, trei nuanţe de fard, maro, beige şi roz, mascara şi un ruj trandafiriu.

Aceste culori se potrivesc de minune ochilor căprui şi albaştrii.
1.    Primul pas este tenul. Urmaţi paşii de la tutorialul precedent: hidratare, fond de ten, anticearcăn, blush şi pudra fixatoare.  Nu uitaţi şi de zona ochilor, pentru a vă crea o bază pentru  machiajul ochilor.

2.    Ochii. Începeţi prin aplicarea creionului maro, pe toată suprafaţa pleoapei mobile. Fixaţi culoarea cu un fard maro. În colţul interior adăugaţi puţin fard beige, iar în pliu pe cel roz-trandafiriu.

Dacă este posibil, folosiţi-vă de pensulele din trusele pe care le aveţi pentru estompare. Nu trebuie să se vadă trecerile între cele trei nuanţe.

3.    Folosiţi creionul negru pentru a trasa o linie de contur, pe pleoapa mobilă, pe care să o estompaţi spre colţul extern. Cu acelaşi creion umpleţi şi zona conjunctivei.


4.    Pentru gene, aplicaţi două straturi generoase de mascara negru . Buzele trebuie să aibă o culoarea narturală. Un ruj trandafiriu este ideal pentru acest machiaj.


Sper că paşii vă sunt de folos şi că veţi încerca acest tip de machiaj.

Până săptămâna viitoare, vă aştept pe site www.ralucaluca.com sau www.thelovelyroom.ro şi pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod