Machiaj de vedetă: Anca Serea, sexy pentru o şedinţă foto incendiară

Zilele trecute ne-a vizitat la studio Anca Serea, vedeta Prima TV. Ne-am pregătit pentru o şedinţă foto, realizată în colaborare cu showroom-ul M. Marquise şi fotograful Vali Brabulescu.

Zilele trecute ne-a vizitat la studio Anca Serea, vedeta Prima TV. Ne-am pregătit pentru o şedinţă foto, realizată în colaborare cu showroom-ul M. Marquise şi fotograful Vali Brabulescu.

O să recunosc că este foarte uşor să lucrezi cu un chip atât de frumos, precum cel al Ancăi, deoarece orice tip de machiaj i se potriveşte de minune. Ne-am hotarât să punem totuşi un accent pe buze, deoarece Anca nu a îndrăznit de multe ori să poarte nuanţe de roşu şi acum era momentul ideal.

Rochiile alese, locaţia (Carol Park Hotel) şi întregul concept au fost perfecte pentru un machiaj elegant.

Pentru ten am folosit două nuanţe de fond de ten, pentru a scoate în evidenţă zonele care au nevoie de luminozitate şi a accentua conturul feţei. Am ales o formulă lejeră şi hidratantă, de la Make-up Forever, Lift Tenseur, pe care am combinat-o cu o bază iluminatoare.

Pasul următor a fost anticearcănul, din aceeaşi gamă ca şi fondul de ten, blush-ul şi pudra translucidă în zona T.

Pentru ochi am ales nuanţe calde de beige, caramel şi maro, o linie subţire de tuş negru pe pleoapa superioară şi un creion maro pe pleoapa inferioară şi conjunctivă.

Genele au fost foarte bine definite, prin două straturi de mascara negru.

Înainte de a aplica rujul roşu, am aplicat un creion iluminator beige în afara liniei de contur. În general mă folosesc de acest truc când apelez la rujurile mate care îţi fură puţin din volumul buzelor. În acest fel obţin exact ceea ce îmi doresc, volum şi textura mată a buzelor, fără a avea nevoie de gloss.

Vă aştept pe site (www.ralucaluca.com) şi pe Facebook pentru mai multe fotografii de la şedinţele foto, precum şi la studio pentru cursuri şi seminarii de machiaj.(www.thelovelyroom.ro)

Coafură: Londra17

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod