Machiajul vedetelor de la Gala Emmy


January Jones


"Am vrut ca machiajul lui January Jones sa fie puternic si in acelasi timp rafinat", a declarat Rachel Goodwin, makeup artistul care a realizat look-ul. Aceasta a folosit nuante reci, glaciale, de argintiu si albastru deschis.

Pentru un rezultat asemanator, foloseste o nuanta de bleu, pe care sa o aplici pe toata pleoapa, si un argintiu pe care sa il folosesti in colturile interioare ale ochilor. Aplica generos mascara, pentru gene voluminoase, de impact. Pastreaza buzele intr-o nuanta cat mai apropiata de cea naturala.





Olivia Wilde


Olivia Wilde a ales stilul smoky eye, intr-o culoare identica cu cea a rochiei pe care a purtat-o.

Fardul gri-albastru se potriveste perfect cu ochii actritei, ce capteaza instant privirea oricui. Aceste culori sunt optiunea ideala pentru cele cu ochii albastri sau verzi.

Daca iti doresti un machiaj asemanator, foloseste trei nuante de fard: gri-albastru - pentru pleoape, gri deschis pentru coltul interior al ochiului si brun, pentru colturile exterioare si pentru pleoapele inferioare. Dupa aplicarea fiecarei culori, maseaza putin cu degetul pentru uniformizarea machiajului.




Christina Hendricks


"Inspiratia mea pentru machiajul Christinei Hendricks au fost anii '20, dar cu o tusa moderna", afirma Georgie Eisdell, makeup artistul care s-a ocupat de look-ul actritei pentru gala Premiilor Emmy.

Actrita din "Mad Men" se remarca prin tenul sau perfect, stralucitor.

Un efect asemanator poti obtine folosind un fond de ten cu acoperire suficient de ridicata incat sa camufleze eventualele pete sau imperfectiuni.

Dar pentru ca tenul tau sa fie cat mai natural, fara sa dea impresia ca este incarcat, alege un fond de ten lichid, de foarte buna calitate. Pentru un strop de culoare, aplica un blush pe pometi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca_S pe 25 Sep 2009, 16:04
    :-s

    Cam mici pozele.Abia mi-am dat seama de machiaj..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod