Ce nuanță de ruj să alegi pentru ziua nunții

Ce nuanță de ruj să alegi pentru ziua nunții. Recomandările expertului

Diferitele nuanțe de roșu se aleg în funcție de rochie: dacă este un alb rece optează pentru roșu puternic, iar dacă are culoarea fildeșului, alege o nuanță de roșu mai caldă
Supraestimată sau nu, ziua nunții este... ziua nunții, iar pentru asta ne vom dori să arătăm perfect! De aceea începem să o plănuim cu mai bine de un an înainte, dăm fuga la toate raioanele de la târgurile de nunți să vedem ce este în tendințe pentru noul an, ne căutăm cea mai bună locație, cel mai delicios tort, cea mai frumoasă rochie și cei mai eleganți pantofi. Dar lucrurile nu se termină nici pe departe aici.

Începem apoi să ținem diete - că doar trebuie să slăbim 2-3 kilograme înainte de nuntă -, să facem puțin sport, să căutăm culoarea pentru rochiile domnișoarelor de onoare, buchetul, invitațiile, coafura, manichiura, pedichiura, machiajul, rujul perfect etc.
În acest ritm vom ajunge în scurt timp la epuizare completă. De aceea este extrem de important să apelăm la specialiști, care să fie alături de noi pas cu pas și să ne ajute cu cele mai profesioniste sfaturi.

Katiușa Popovici, make-up artist profesionist, ne vorbește despre rujurile indicate pentru mirese, un subiect delicat ținând cont de multitudinea de pupici care se oferă și se primesc în această zi. Miresele nu pot risca tocmai ca rujul lor să fie cel de pe fețele tuturor invitaților, de aceea trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie în această privință.

Împreună cu o rochie minunată și o coafură romantică, urma perfectă a rujului este o parte esențială a look-ului tău din ziua cea mare.
De aceea, atunci când faci alegerea rujului perfect trebuie să iei în considerare toate aspectele: textura, luminozitatea, culoarea tenului tău, rezistența rujului, modul de aplicare etc.
”, afirmă make-up artistul.

Pentru ce textura a rujului optam pentru ziua cea mare? Dar culorile? Cum le alegem? Câteva sfaturi din partea specialistului, care vă vor scoate din impas:
"În ceea ce privește textura rujului, deși rujurile mate au o rezistență mult mai mare, eu personal prefer pentru machiajul miresei rujurile cremoase, hidratante, cu o strălucire aparte”, completează Katiușa Popovici.
În ceea ce privește alegerea culorii, vă voi explica puțin despre acest lucru în rândurile următoare:
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod