Ce nuanță de ruj să alegi pentru ziua nunții

Ce nuanță de ruj să alegi pentru ziua nunții. Recomandările expertului

Ruj rosu

3. Roșu

Ultima paletă, dar nu și cea din urmă: mult-adoratul roșu. „Roșul este, într-adevăr, o culoare puternică. Iar alegerea de a o folosi în ziua nunții este una bună doar dacă te simți încrezătoare în tine și dacă zâmbetul tău este suficient de alb încât să îți permită această nuanță. De asemenea, diferitele nuanțe de roșu se aleg și în funcție de rochie: dacă rochia este de un alb rece, atunci încearcă o culoare de roșu dur, puternic, dar dacă rochia se îndreaptă mai mult spre culoarea fildeșului, recomandarea mea este să mergi pe o nuanță de roșu mai caldă”, afirmă Katiușa.

Roșul aprins este o alegere minunată, dar ai în vedere următorul sfat: „Atunci când îți aplici un ruj roșu aprins, este obligatoriu ca înaintea acestuia să folosești o bază bună.
Numai în acest fel rujul va rezista mai bine și îți va contura buzele așa cum îți dorești”, explică make-up artistul.
Rujul în nuanța roșu-tomată este de-a dreptul superb pe un zâmbet de un alb orbitor. Așa că dacă ai obținut rezultatele dorite în urma unor proceduri stomatologice de albire a danturii, aplică-l fără nicio emoție. Ți se va potrivi de minune!
Dacă nunta ta este chiar în această perioadă și încă ai un bronz frumos al tenului, poți opta pentru un ruj roșu-cărămiziu.
Se va armoniza foarte frumos cu un bronz natural.

Atunci când rujul roșu de pe buzele tale este prea intens, recomandarea mea este de a aplica metoda bunicii. Poate vei râde, dar încă funcționează foarte bine! Pune un șervețel între buze și apropie-le ușor. Astfel, surplusul va rămne pe șervețel, iar tu vei avea un make-up impecabil!”, spune Katiușa Popovici.
Și, o ultimă recomandare din partea Katiușei de care trebuie să țineți cont în ceea ce privește rujul: atunci când întreg machiajul este realizat de către un make-up artist profesionist, asigură-te că îți alegi rujul potrivit încă de la ședința de probă ca apoi să ai timp să îți achiziționezi propriul ruj de acel fel.
Cu toate că rujul pe care ți-l va aplica make-up artistul este unul bun și rezistent, este obligatoriu ca în gentuța proprie să ai rujul tău astfel încât să îți poți retușa look-ul după ce te-ai sărutat și ai zâmbit toată ziua. Nu uita, este ziua ta perfectă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod