Lumea Visează - Concert acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA, in incinta TVR

Casa de Producție TVR, împreună cu Asociația Culturală Spectaculis, prezintă, in 1 septembrie, cu incepere de la ora 20.30, in cadrul proiectului "Teatru in TVR", un concert acustic denumit sugestiv Lumea Viseaza, sustinut de Alexandra Ungureanu impreuna cu trupa the dAdA!
Pe 1 septembrie, de la ora 22.30, in incinta TVR – Alexandra Ungureanu si the dAdA prezinta un concept muzical ce se doreste a fi un manifest pentru bunul gust, muzica de calitate, prietenie, emotie si armonie.

Lumea Viseaza este un exercitiu frumos pentru toti cei care mai spera si cred in puterea prieteniei. Intr-o lume invadata de emotii negative si subcultura, noi ne incapatanam sa visam si sa credem in bun gust si in muzica facuta cu pasiune. Va asteptam, asadar, pe 1 septembrie de la ora 20.30, sa visam impreuna si sa ne bucuram de muzica”, promite Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, artista care nu mai are nevoie de nicio prezentare, canta de un an si jumatate alaturi de trupa the dAdA si isi propun ca impreuna sa aduca publicul mai aproape de muzica live, prin aceasta serie de concerte acustice.

Concertul acustic reprezinta un concept versatil, care poate ajunge usor la inimile unei categorii foarte mari de spectatori, oferind prin specificul sau live o sensibilitate aparte si trairi pe care doar interactiunea directa a spectatorului cu artistul si instrumentele, in forma lor naturala, o poate oferi.

Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center - etj.2, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.rowww.startickets.rowww.ticketstore.ro și www.bilet.ro.

Biletele se pot achiziţiona şi de la casa amenajată la intrarea în TVR în zilele de vineri si sâmbata, în strada Pangrati nr.8-10, începând cu ora 19:30.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod