Ce nuanță de ruj să alegi pentru ziua nunții

Ce nuanță de ruj să alegi pentru ziua nunții. Recomandările expertului

Mireasa cu ruj roz intens

2. Roz

Pășim ușor pe tărâmul păpușilor, unde totul e roz și ideal. La fel și rujul. Este greu să greșești cu un ruj roz! Buzele noastre sunt de la sine de o culoare bej-roz și atunci un ruj roz nu va face decât să le evidențieze puțin. Așa că, indiferent de ce make-up alegi, un ruj roz te va scoate din orice situație”, afirmă make-up artistul Katiușa Popovici.

Dacă mergi pe ideea unui ruj roz aprins, lucrurile se complică puțin. Nu în sensul rău pentru că, evident, ești o fire mai extravagantă, ci în sensul în care restul machiajului va trebui să fie realizat destul de finuț și fără prea multe culori.
Un ruj roz mat te va situa direct în zona classy. Dar ai în vedere că aceasta nuanță nu merge la orice ținută, așa că fii sigură că este alegerea potrivită înainte să transformi totul într-un mare dezastru.

În ceea ce privește rozul deschis, piersică, alegerea este foarte bună. În combinație cu un machiaj care să cuprindă un eyeliner de pisicuță, rozul buzelor va fi un roz plăcut.
Sfat: „Ține minte: dacă aplici rujul cu o pensulă și înainte de aplicare i-ai adăugat si un primer special conceput pentru buze, rujul va rezista mult mai mult iar tu vei sta fără grijă pentru o perioadă mai lungă.
Mergi la sigur cu un ruj de calitate, bine aplicat
”, explică Katiușa Popovici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod