Frumuseţe. 30 de stiluri de machiaj pentru miresele anului 2016

Poţi alege dintre două trenduri majore în materie de make-up pentru nuntă: cel discret, natural, de tip boho şi cel glamour, foarte sexy, în nuanţe intense.
Stilul boho chic se numără şi în acest an printre tendinţele majore atât în ceea ce priveşte coafurile, cât şi machiajul pentru mirese. Este definit de un look relaxat, romantic, care pune în valoarea frumuseţea naturală, fără exagerări sau culori prea puternice. Tenul impecabil, cu o strălucire sănătoasă, este elementul esenţial al acestui tip de machiaj. De aceea, este necesar să-ţi îngrijeşti cu mare atenţie pielea cu săptămâni şi chiar luni bune înainte de ziua cea mare. 

Tratamentele cosmetice, atât cele profesionale, cât şi cele pe care ţi le faci singură acasă sunt esenţiale pentru ca tenul tău să arate sănătos şi strălucitor în ziua nunţii.
Un bronz discret este de preferat pentru acest stil de machiaj, care se potriveşte perfect celor care au decis să-şi facă nunta primăvara sau vara. 

La polul opus machiajului relaxat în stil boho se află machiajul foarte sexy, glamour, care presupune accentuarea ochilor şi a buzelor în nuanţe intense, rezultatul fiind un contrast puternic ce îţi pune în valoarea frumuseţea. Ochii conturaţi în nuanţe închise şi sprâncenele foarte bine evidenţiate sunt elementele definitorii ale unui astfel de machiaj.
Genele false sunt nelipsite pentru că oferă intensitate şi mister privirii. Sunt de preferat genele fir cu fir, care arată foarte natural. 

De asemenea, buzele pot fi colorate intens cu ruj în nuanţe închise şi mate de roşu precum burgund, vişiniu, roşu bordeaux, carmin etc. Un astfel de machiaj îndrăzneţ este mult mai potrivit mireselor care au decis să-şi facă nunta la finalul verii sau toamna, culorile închise asortându-se mult mai bine cu sezonul rece.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod