O. My God! - o noua colectie capsula de tricouri

The Stories of O. anunta lansarea unei noi editii limitate de tricouri cu O.
Dupa succesul lui O. Brad Frumos si O. My Love, The Stories of O. vine cu o noua poveste, sau mai bine spus cu toate povestirile, intamplarile, shootingurile, calatoriile, proiectele si aventurile frumoase din cei 2 ani, 2 luni si 2 zile de la aparitia sa in online-ul romanesc.  O. My God!, inseamna 2 ani, 2 luni si 2 zile extraordinari!  La fel ca si O. Brad Frumos si O. My Love, noua colectie capsula de tricouri din seria The Stories of O. &  Skin Deep are caligrafia Marinei Moldovan, care a realizat si tiparul original al acesteia.

"Asa cum v-am obisnuit, si aceasta colectie a fost realizata alaturi de buna mea prietena, Marina Moldovan, de la Skin Deep.
Pentru ca sunt indragostit de povesti, m-am gandit sa continui jocurile de cuvinte ce se invart in jurul literei O. Impreuna cu Marina am pus  pe hartie fel de fel de variante si asa a iesit noua colectie:’’ O. My God!’’- mai intai ca o exclamatie dupa fiecare idee care ne venea, iar, mai tarziu, dupa cateva ore de joaca cu cuvintele pe hartie, am ales ca viitoarea colectie sa se numeasca chiar asa: O. My God!", declara Ovidiu Muresanu.

Tricoul O. My God! va fi lansat pe 19 aprilie, intr-un eveniment in care se va sarbatori aniversarea celor 2 ani, 2 luni si 2 zile a The Story Of O.
- www.ovidiumuresanu.com,  in magazinul Molecule–F Concept Store din Promenada mall.   Colectia, in editie limitata, va fi disponibila in exclusivitate in Molecule F Concept Store, Etajul I, Promenada Mall, iar online, in sectiunea Kiss & Tell de pe Molecule-f si pe site-ul Skin Deep: http://touchskindeep.com/, la pretul de 250 de lei.  Tricourile sunt manufacturate din bumbac si sunt unisex, fiind disponibile in masurile S si M , in variantele de nuanta gri si alb.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod