Ce nuanță de ruj să alegi pentru ziua nunții

Ce nuanță de ruj să alegi pentru ziua nunții. Recomandările expertului

Mireasa cu ruj nude

1. Nude

În general, nude-ul este o nuanță pe care o aleg multe mirese pentru că nu vor să iasă prea mult în evidență sau să folosească o culoare dar pe care o vor regreta în câțiva ani. Este o idee bună, dar doar atât timp cât vi se potrivește. Dacă acesta arată după ce l-ai aplicat ca și când ți-ai fi șters buzele, nu este nude-ul potrivit pentru tine. În schimb, o nuanță mai frumoasă a nude-ului ar putea fi nude-ul ciocolată, o idee mai sclipitoare și mai deschisă decât culoarea buzelor tale, care s-ar putea să ți se potrivească perfect”, spune make-up artistul.

„Dacă ai optat pentru un machiaj mai strident de genul smoky eyes, atunci ar fi bine să alegi o nuanță neutră a rujului, care să nu atragă prea mult atenția.
Oricum aceasta se va îndrepta asupra ochilor, iar excesul nu este niciodată o idee bună în ziua nunții. Sfat: „Optează pentru un ruj nude mai sofisticat, poate cu o urmă de sidef sau o strălucire aparte, nude-ul mat nu prea este recomandat în această zi”, explică specialistul.

Atunci când întreagul aspect este unul romantic, un ruj nude-roz strălucitor este ideal pentru a-ți completa make-up-ul. Acesta îți va evidenția partea gingașă, naturală, feminină și va cocheta cu soarele pentru a-ți arăta frumusețea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod