20 de femei care au învățat la perfecție să se machieze singure. Micile detalii fac diferența

Ne-am obișnuit să vedem imagini cu femei tranformate radical de machiaj. Fotografiile înainte și după ne șochează de-a dreptul și uneori ne este dificil să credem că în cele două imagini alăturate este aceeași persoană.
Makeup artiștii reușesc cu ajutorul machiajului să schimbe complet aspectul unei femei. Chiar dacă astfel de transformări sunt foarte interesante, atunci când ne machiem singure ajungem întotdeauna la concluzia că mai mult nu înseamnă neapărat mai bine când vine vorba de machiaj.

La lumina zilei, orice exces devine extrem de vizibil. Prea mult fond de ten va arăta precum o mască ciudată, o culoare intensă va părea stridentă, iar genele încărcate cu mult rimel vor arăta precum picioarele unui păianjen.

Cele mai multe femei învață aceste lucruri din proprie experiență.
Să știi cu adevărat să te machiezi înseamnă să obții rezultate impecabile, fără ca oamenii să observe să ești machiată. Pare imposibil? Nu este, dacă încerci să-ți pui în valoare frumusețea naturală fără să exagerezi cu accentuarea trăsăturilor.
 

Citește și: Un nou look îți poate schimba viața. Cele mai frumoase 30 de transformări 


De exemplu, creionul dermatograf în culori închise se folosește cu prundență în timpul zilei. Este de preferat să alegi un creion maro închis în locul unuia negru intens.


De asemenea, fondul de ten cu acoperire mare conține multă pudră și va fi mai vizibil pe ten la lumina zilei. Alege un fond de ten lichid, cu acoperire medie, care va ascunde imperfecțiunile fără să-ți încarce pielea.

Nici sprâncenele puternic conturate nu sunt o alegere bună pentru machiajul de zi. Evidențiază-le cu un creion pentru sprâncene trasând linii scurte, în direcția creșterii firelor de păr. Nu umple toată sprânceana cu produs, fie că e creion sau fard.

Imaginile înainte și după cu femeile care au exersat ani la rândul să se machieze singure ne demonstrează că oricine poate stăpâni această artă.
Nu trebuie să fii makeup artist ca să fii machiată perfect în fiecare zi. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod