Un nou look îți poate schimba viața. Cele mai frumoase 30 de transformări

Fiecare persoană are un potențial ascuns pe care trebuie să-l descopere. Cu toții putem descoperi cea mai bună variantă a noastră, fie că este vorba de evoluția personală sau aspectul fizic.
Iar dacă vrei să faci o schimbare de look și îți dorești să arăți cât mai bine posibil trebuie să ai curajul să încerci ceva nou. Ca să găsești coafura, tunsoarea, culoarea de păr sau stilul de machiaj care ți se potrivesc cel mai bine, secretul este să o faci pentru tine, nu pentru ceilalți.

Care este marele beneficiu al unei transformări fizice? În afară de reacțiile pline de admirație ale celor din jur, o schimbare de look îți poate oferi mai multă încredere în tine.
Te face să te simți excelent în pielea ta, iar asta se va observa în toate aspectele vieții tale, inclusiv în cel personal sau profesional. 
 

Citește și: Orice femeie poate deveni o divă cu ajutorul machiajului. Cele mai frumoase transformări 

 
Și nu este necesar să investești o avere ca să arăți impecabil. Trebuie doar să ai curajul să încerci ceva nou, să ieși din rutină și să testezi stiluri la care nu te-ai fi gândit. De exemplu, imaginile înainte și după demonstrează că foarte multe femei arată mult mai bine cu părul scurt.
Cu toate acestea, femeile sunt reticente când vine vorba de tăierea părului. Cu toate știm cât este dificil să-ți lași părul să crească și să obții acea lungime la care ai visat întotdeauna. Astfel că păstram părul lung ani la rând, chiar dacă poate că nu ne avantajează așa cum ar putea să o facă alte tunsori.

Nici stilul de machiaj nu ar trebui ignorat. De-a lungul anilor ne putem bloca într-o rutină de machiaj pe care o repetăm automat, fără să o adăptăm vârstei sau fără să încercăm stiluri noi.
De aceea putem fi complet surprinse de felul în care arătăm atunci când ne lăsăm pe mâinile unui makeup artist.

Descoperă câteva transformări radicale de look care te vor încuraja să încerci o schimbare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mioara pe 27 Feb 2020, 10:19
    Cinema

    Da, intr-adevar , toate arata frumos! Insa, cate din ele vor avea timp, sau chef sa stea tot timpul sa-l aranjeze asa? Mai ales cand ai si servici si copii, si casa de intretinut?plus ca sunt machiate profesionalsi arata ca starurile pe covorul rosu! 2 sau3 sunt simple ,naturate ,usor de intretinut, si ma refer la coafuri! In rest toate in acelasi trend, putea fi prezentate 3-4, cu lungimi de par diferite, si ar fi fost suficient!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod