8 trucuri pe care le folosesc femeile din Familia Regală britanică pentru a arăta întotdeauna impecabil

Femeile din Casa Regală a Marii Britanii primesc în permanență atenția a milioane de oameni, fapt pentru care nu își permit să facă nici o greșeală, oricât de minusculă ar fi. Chiar și Meghan Markle, care a renunțat oficial la titulul regal la începutul acestui an, nu face excepție.
Pentru a arăta întotdeauna impecabil, jumătatea feminină a Casei Regale folosește câteva trucuri pe care le poți urma și tu dacă îți dorești să dai dovadă de clasă și rafinament. Află din Galeria Foto care sunt cele 8 trucuri de stil care le ajută pe femeile din Casa Regală Britanică să arate mereu perfect!

Coc lejer pe timpul zilei și bucle naturale seara


Un coc mic dezordonat și lejer reprezintă coafura preferată a lui Meghan Markle. Cocul merge bine cu pălăriile și nu distrage atenția de la ținutele ducesei.
Dar principalul motiv pentru care optează pentru acestă coafură este că poate fi ușor transformată într-un stil ondulat seara. Trebuie doar să o desfacă pentru a obține onduleuri elegante, fără efort. În plus, părul adunat într-un coc se deteriorează mai puțin pe timpul zilei. Vezi continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod