Jamsu - trucul de frumusețe coreean care face ravagii în rândul vedetelor. Nu costă nimic!

Fii convinsă că există o mulțime de spray-uri și creme destinate creșterii rezistenței machiajului, dar cele mai multe dintre acestea nu funcționează întotdeauna. Astăzi îți spunem totul despre tehnica jamsu, care, din fericire, este o soluție ușoară și mult mai ieftină! În fapt, nu te costă absolut nimic!
Specialiștii coreeni în tehnici cosmetice au descoperit acest truc revoluționar - numit "jamsu", care se traduce prin "scufundare". Acesta implică acoperirea tenului cu o cantitate mare de pudră, apoi scufundarea feței într-un vas cu apă rece, timp de 15-30 de secunde. Este important să știi că acesta este un pas care precedă machiajul, deci înlocuiește practic baza de make-up. Abia după ce te-ai scufundat și uscat poți să continui cu make-up-ul.

Se presupune că acest lucru funcționează similar cu procesul de coacere, deoarece pudra și apa lucrează împreună pentru a fixa machiajul, împiedicându-l să se curețe sau să se estompeze, în plus, conferă pielii un finisaj mat, fără sebum.
Visul oricărei femei, nu-i așa?
Bella Hadid iubește acest truc

Conform spuselor creatoarei videoclipului de pe Huda Beauty, Huda Kattan, (video de mai jos), supermodelul Bella Hadid a fost cea care a învățat-o pe Huda Kattan totul despre acest truc inovator. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod