Cele mai frumoase peisaje: 25 de imagini superbe din toată lumea

Aproape 15.000 de fotografii au fost înscrise într-un concurs foto dedicat celor mai frumoase peisaje. Iată 25 dintre cele mai reușite!
Concursul "World's Best Photo of #Landscape2020", organizat de aplicația Agora, s-a bucurat de mare succes. În total, 14.739 de imagini au fost încrise în competiție, dar numai una a fost desemnată câștigătoare, cea realizată de fotograful australian @lukeylove, care a surprins o lună plină superbă în timpul unei călătorii în SUA. El a luat marele premiu, în valoare de 1.000 de dolari.

"Natura ne înconjoară și ne protejează. Imaginile de la #Landscape2020 vor trece prin fața ochilor tăi și-ți vor merge la inimă", a declarat Octavi Royo, CEO și co-fondator al Agora.

Agora a lansat pe 19 iunie concursul foto #Landscape2020 prin intermediul aplicației de mobil.
Participanții au putut trimite imaginile lor până la data de 3 iulie pentru a avea șansa de a se număra printre cei 50 de finaliști care intrau în faza voturilor.

Aplicația de mobil Agora organizează săptămânal concursuri în care fotografii amatori și profesioniști pot participa pentru a-și promova lucrările și să câștige premii consistente, de la 1.000 până la 25.000 de dolari, relatează Bored Panda.

Iată primele 25 de imagini din cele 50 admise în finală!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod