Cele mai neobișnuite fotografii de nuntă: 18 imagini cu totul speciale


Fotografii de nuntă trebuie să propună idei noi, întrucât clienții nu mai vor fotografii clasice. Iată un exemplu de succes!
Când a intrat în sectorul fotografiilor de nuntă, lui Van Middleton, fotograf din Australia cu o largă actrivitate internațională, îndeosebi în Statele Unite, Canada și Europa, i s-a spus că trebuie să se axeze pe imaginile tradiționale ca să aibă succes.

O vreme, el a fotografiat așa cum își doreau alții, nu cum îi plăcea lui, dar se descurca tare greu. Apoi a decis să facă fotografie într-un mod care l-ar face fericit pe el, adoptând un stil suprarealist și minimalist, și a început să aibă succes.
Imaginile pe care le postează pe site-ul său, pe Instagram și Facebook se bucură de aprecieri unanime și îi aduc mulți clienți.

"Întotdeauna va fi un compromis între artă și așteptări, un echilibru care trebuie rupt. Iar zilele de nuntă pot fi uneori destul de restrictive. Dar nu este neapărat ceva imposibil de reglat. Cu cât e mai mult risc și cu cât faci lucrurile mai diferit, cu atât riști mai mult dacă nu faci nimic", a explicat fotograful pentru Bored Panda.

Van Middleton a înțeles că oamenii nu mai vor fotografii convenționale și că este momentul să vină cu ceva nou.
El este mulțumit că și-a găsit stilul, că oamenii încep să-i aprecieze munca și că nu trebuie să abdice de la standardul său în ceea ce face.

Bored Panda a publicat 18 fotografii neobișnuite de nuntă semnate de Van Middleton. Ideile lui sunt, într-adevăr, ieșite din comun.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod