7 schimbări pe care ar trebui să le faci în 2014 ca să fii mai frumoasă

În fiecare an te confrunţi cu aceleaşi şi aceleaşi probleme de frumuseţe: celulită, kilograme în plus, acnee, piele uscată, păr degradat. Dar numai câteva schimbări simple în viaţa de zi cu zi te pot ajuta să scapi pentru totdeauna de aceste probleme
Important este să ai multă voinţă şi să vrei cu adevărat să fii şi mai frumoasă! Iată ce să faci în 2014:
 

Foloseşte zilnic factor de protecţie solară

Este dovedit că razele ultraviolete accelerează îmbătrânirea pielii şi apariţia ridurilor, dar şi a petelor pigmentare. De aceea, indiferent de anotimp, foloseşte o cremă sau chiar un fond de ten cu factor de protecţie solară. Chiar dacă nu este soare, razele ultraviolete sunt prezente şi îţi pot distruge tenul de-a lungul timpului. Când mergi la plajă, alege o cremă cu factor de protecţie cât mai mare, pentru ca tenul tău să fie protejat. Ce alegi între un bronz trecător şi riduri permanente?

Investeşte în ochelari de soare de calitate

Ochelarii de soare fac parte din aceeaşi categorie de arme împotriva razelor nocive care te îmbătrânesc mai repede decât orice altceva. Investeşte în ochelari de foarte bună calitate, care au capacitatea de a-ţi proteja ochii de ultraviolete, dar şi de a "ascunde" de soare pielea delicată din jurul lor. De asemenea, lumina puternică te obligă să te încrunţi, ceea ce cauzează apariţia ridurilor de expresie.

Renunţa la fumat

Cu siguranţă ştii cât este de nociv fumatul. Toţi îţi spun, dar cu toate acestea pur şi simplu nu poţi renunţa. Gândeşte-te că fiecare ţigară pe care o fumezi îţi "consumă" frumuseţea. Fiecare fum pe care îl tragi te face urâtă, te îmbătrâneşte, îţi şterge frumuseţea, strălucirea şi prospeţimea. Iar pe lângă toate acestea, te îmbolnăveşte grav.

Bea mai multă apă

Odată cu apa eliminată din organism se elimină şi toxinele. Iar dacă nu bei suficientă apă, toate elementele nocive pentru frumuseţea şi sănătatea ta sunt blocate în interior. Rezultatul este o piele lipsită de vitalitate, celulită, pungi sub ochi şi acnee. Bea cel puţin doi litri de apă pe zi şi cu siguranţă vei observa rezultatele.

Tunde-ţi regulat vârfurile

Frumuseţea părului tău nu depinde de o mască pe care o aplici când îţi aminteşti sau de un ser "minune" pe care îl laudă prietenele tale. Un păr sănătos, rezistent şi strălucitor se obţine în timp. Anul acesta, îngrijeşte-ţi cu adevărat părul. Taie din vârfuri cel puţin o dată la trei luni, foloseşte balsam la absolut fiecare spălare şi apelează cât mai rar la ondulator, placa şi chiar foehn. De asemenea, un balsam leave-in folosit între spălări este esenţial pentru ca părul tău să nu se deterioreze, mai ales dacă este lung.

Periază-ţi tot corpul

O metodă excelentă pentru a obţine o piele frumoasă, catifelată, dar şi pentru a reduce celulita este periajul uscat al pielii. Foloseşte o perie pentru corp cu peri naturali şi masează începând de la picioare spre trunchi. Astfel îndepărtezi celulele moarte de piele, stimulezi circulaţia sanguină şi limfatică.

Fă sport!

Orice truc de înfrumuseţare ai încerca, nimic nu te ajută mai mult decât mişcarea! Sedentarismul este vinovat pentru o gamă extrem de largă de probleme care îţi ştirbesc frumuseţea: de la kilogramele în plus, la celulită, piele lăsată, posterior lipsit de fermitate şi chiar afecţiun ale tenului. Începe treptat, cu doar câteva minute de mişcare în fiecare zi. Măreşte apoi timpul petrecut făcând mişcare şi curând vei observa că nu este chiar atât de dificil să fii activă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod