"Renovari" de look, pe mii de dolari, in stilul vedetelor de la Hollywood

Daca pentru femeile de rand o schimbare de look inseamna probabil o noua cofura sau un alt stil de machiaj, pentru vedetele de la Hollywood se pare ca nimic nu este suficient...

Daca pentru femeile de rand o schimbare de look inseamna probabil o noua cofura sau un alt stil de machiaj, pentru vedetele de la Hollywood se pare ca nimic nu este suficient. Zeci de mii de dolari cheltuiti in cateva zile pe tratamente de infrumusetare, machiaj, coafuri sau operatii esetice, toate de dragul frumusetii.

Fie ca vor sa elimine urmele unui stil de viata dezechilibrat, fie ca isi doresc sa ascunda efectele anilor asupra chipului lor, starurile intra adesea in adevarate programe de "renovare" corporala si faciala.

Katie Holmes


In ultimele luni, Katie Holmes parea sa isi fi pierdut frumusetea inconfundabila. Surprinsa de paparazzi cu o figura deplorabila, obosita, parul ciufulit si o tinuta cel putin ciudata, sotia lui Tom Cruise arata cu mult mai in varsta decat cei 30 de ani ai sai.



Gurile rele spun ca actrita isi conduce viata dupa regulile scientologiei, proaspata religie adoptata de sotul sau. Acesta ar fi si motivul pentru care Katie arata deplorabil in ultima vreme - un regim drastic de dezintoxicare cu ceaiuri din plante, impus de ciudata secta.

Dar ce a uimit pe toata lumea a fost revenirea spectaculoasa a lui Katie. Aceasta i-a lasat pe critici cu gura cascata dupa o aparitie stralucitoare la premiera din Tokyo a filmului "Valkyrie", in care Tom Cruise are rolul principal. Cum a reusit vedeta o transformare radicala in numai cateva zile? Cei de la dailymail.co.uk dezvaluie ca actrita a cheltuit nu mai putin de 45.000 de dolari pentru a-si readuce stralucirea pe chip.

Mai exact, suma necesara unei romance pentru a cumpara o garsoniera a fost cheltuita de Katie, in doar doua zile, pentru incredibila transformare.
Cazata la Hotelul Ritz-Carlton din Tokyo, inainte de aparitia pe covorul rosu, Katie a fost supusa unui program intensiv de infrumusetare de catre o echipa intreaga de experti in frumusete.

A durat peste sase ore numai procedura de aplicare a extensiilor de par, care au costat 3.000 de dolari. Vedeta a mai dat 10.000 de dolari pe tratamentele spa, menite sa ii "repare" frumusetea dupa dietele exagerate de detoxifiere. La acestea s-au adaugat 25.000 de dolari pentru protezele dentare din portelan, un nou trend la Hollywood, care le permite vedetelor sa aiba dinti perfecti in cel mai scurt timp, fara a folosi inesteticul aparat dentar.
Machiajul care facut-o pe Katie sa fie atractia serii pe covorul rosu a costat 1000 de dolari.

Dar la numai cateva zile de la evenimentul la care a stralucit, Katie a fost fotografiata fara extensiile de par de 3000 de dolari, avand iar o tinuta cel putin bizara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod