"Renovari" de look, pe mii de dolari, in stilul vedetelor de la Hollywood

Madonna


Madonna este cu siguranta unul dintre starurile care duce o lupta crancena cu trecerea anilor. Cantareata se lupta prin orice metode sa impiedice procesul de imbatranire. De la diete incredibil de drastice, programe epuizante de exercitii fizice, tratamente de infrumusetare si operatii estetice, Madonna le-a incercat pe toate. Nu e de mirare ca starul cheltuieste sute de mii de dolari pentru a-si pastra frumusetea.

Ultima sa incercare, spun cei de la dailymail.co.uk este o noua procedura menita sa ii "stearga" ridurile de pe chip, numita "ribbon lift", ceea ce s-ar traduce prin "lifting cu panglica".

Procedura presupune introducerea sub pielea de la nivelul barbiei a unei benzi confectionate dintr-un material care se resoarbe. Aceasta banda mentine pielea de la nivelul gantului intinsa.

Procedura costa "numai" 6.000 de dolari, o nimica toata pentru celebra cantareata, si se efectueaza in 30 de minute in majoritatea clinicilor din Beverly Hills.

Jennifer Aniston


Vedeta din "Friends" a doborat recordurile privind costurile unei coafuri. Jennifer a platit 40.000 de lire pentru coafura de la premiera din Londra a filmului "Marley&Me". Pana acum am putea spune ca "isi permite, oricum".

Dar ce a socat pe toata lumea a fost simplitatea coafurii si faptul ca nu se putea observa o diferenta intre look-ul initial si cel de dupa realizarea scumpei frizuri.

Actrita a hotarat sa-l ia pe stilistul si amicul sau, Chris McMillan, pana la Londra, unde a avut loc premiera filmului "Marley&Me", in care joaca alaturi de  Owen Wilson. Din aceasta cauza ea a suportat toate cheltuielile de transport si cazare ale stilistului, astfel incat pretul coafurii sale a ajuns pana la fabuloasa suma de 40.000 de lire.

Amy Winehouse


Un alt star care da mii de dolari pe tratamentele de infrumusetare este Amy Winehouse, potrivit contactmusic.com. Cantareata, care se lupta cu dependenta de droguri, a gasit o noua metoda de a-si cheltui banii: tratamentele de infrumusetare la o statiune de lux din Caraibe.

Din pacate pentru ea, efectele nu sunt inca vizibile...

Managerul hotelului de lux din St. Lucia, unde este cazata din luna decembrie Amy, a declarat ca vedeta este prezenta in fiecare zi in saloanele spa si in clinica dermatologica a hotelului.

Cantareata spera sa mai repare ceva dupa ce drogurile, alcoolul si stilul de viata cel putin haotic au transformat-o radical. "Amy urmeaza o dieta adecvata si un program de exercitii fizice. Nu era deloc bine cand a venit la noi, dar acum este mult mai puternica atat fizic, cat si psihic. A avut parte si de o multime de tratamente si acum arata mult mai bine", a declarat managerul hotelului.


Spre deosebire de Katie Holmes, care a avut nevoie de doua zile si o armata intreaga de specialisti pentru a-si recapata frumusetea, Amy va avea nevoie de ceva mai mult timp. Cantareata a slabit extrem de mult din cauza dependentei de droguri si a consumului de alcool, iar noptile irosite i-au distrus chipul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod