Bruce Willis se insoara?

Actorul Bruce Willis, in varsta de 54 de ani, si iubita acestuia, modelul Emma Heming, 32 de ani, intentioneaza sa se casatoreasca week-endul acesta, afirma o sursa apropiata cuplului...
Actorul Bruce Willis, in varsta de 54 de ani, si iubita acestuia, modelul Emma Heming, 31 de ani, intentioneaza sa se casatoreasca week-endul acesta, afirma o sursa apropiata cuplului, citata de "People". Nunta, planuita in secret de cei doi, urmeaza sa aiba loc in Insulele Caraibe, unde starul din seria "Greu de ucis" detine o casa.

Sursa a adaugat: "Bruce este, in sfarsit, pregatit sa se casatoreasca. Crede ca Emma este minunata si asteapta cu nerabdare ca ea sa ii devina sotie.".

Sambata, 14 martie, la resedinta din Caraibe a actorului si-au facut aparitia si fosta sotie a acestuia, Demi Moore, impreuna cu actualul sau sot, Ashton Kutcher. Cei doi pastreaza o stransa relatie de prietenie cu Bruce Willis.

In plus, se pare ca Willis si Heming au inchiriat pentru acest week-end mai multe camere luxoase si vile private cu vedere spre ocean, aflate in apropierea locuintei starului.

Purtatorul de cuvant al lui Willis a refuzat sa comenteze zvonurile despre casatoria actorului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod