Trucuri de frumusețe pentru luna iunie

Trucuri de frumusețe pentru luna iunie

Prima lună de vară vine și cu câteva schimbări pe care le poți face în ritualul tău de înfrumusețare. Descoperă câteva dintre cele mai eficiente trucuri de frumusețe pentru luna iunie pe care să le încerci
După câteva luni petrecute în casă, sigur abia aștepți să te relaxezi pe plajă, să de bucuri de briza mării și de razele calde ale soarelui. Iar ca să arăți perfect în costum de baie, trebuie să încerci câteva trucuri de frumusețe pentru luna iunie, care este începutul sezonului estival.

Iată ce trucuri de frumusețe pentru luna iunie să încerci:


Oferă-i strălucire tenului tău


În perioada de izolare, numeroase femei și-au concentrat atenția asupra tenului lor și au încercat diferite măști, scrub-uri și alte tratamente. Dacă te numeri printre ele, atunci tenul tău ar trebui să fie în cea mai bună formă. Dar dacă nu ai avut timp pentru tratamente, există câțiva pași pe care îi poți face pentru un ten perfect. În primul rând, trebuie să începi cu o exfoliere delicată. Folosește o perie specială și o loțiune fără săpun pentru spălarea tenului.
Masează delicat fața, evitând zona ochilor, apoi clătește-te cu apă călduță. Tamponează fața cu un prosop curat și aplică imediat un ser sau cremă cu acid hialuronic. Acidul hialuronic hidratează intens pielea și blochează apa în straturile superioare ale pielii. 

Încearcă masajul facial


O modalitate de a reduce efectul de față umflată și de a elimina retenția de apă și cearcănele de sub ochi este masajul facial. Folosește o rolă pentru masaj facial pentru a-i reda frumusețea tenului tău. Pune în palme două-trei picături de ulei de argan, ulei de cocos sau ulei de măsline și aplică pe ten. Folosind rola de masaj facial, începe prin a masa tenul de jos în sus și din interior către exterior. Mișcările trebuie să fie delicate. Masajul facial stimulează circulația sanguină, reduce efectul de față umflată, elimină toxinele și îi redă strălucirea tenului.
 

Folosește cremă de protecție solară


Știm deja că folosirea protecției solare este cel mai important lucru pe care îl poți face pentru a preveni îmbătrânirea prematură a tenului. Un truc pentru a ascunde imperfecțiunile tenului și a-ți proteja pielea de razele UVA și UVB este de a folosi o cremă colorată cu factor de protecție peste 30. Asemenea unei creme BB sau CC, un astfel de produs uniformizează nuanța pielii, ascunde imperfecțiunile și în același timp protejează pielea de razele soarelui. Nu uita să reaplici o dată la două, trei ore sau mai des dacă stai la plajă sau intri în apă.

Exfoliază și hidratează pielea corpului


Exfolierea este un prim pas către o piele frumoasă și strălucitoare. Nu ai nevoie de produse speciale pentru a îndepărta celulele moarte, ci este suficient să folosești ingredientele naturale pe care le ai deja în casă.
Un tratament la îndemână este scrubul cu zaț de cafea. În timpul dușului, masează-ți corpul cu zaț de cafea amestecat cu puțină miere sau ulei de cocos. Începe prin a masa picioarele, apoi urcă treptat către trunchi, umeri și brațe. La final, clătește-te bine și aplică pe pielea udă un ulei natural hidratant, precum ulei de măsline, de cocos sau unt de cacao. Tamponează cu un prosop. Este de preferat să aplici uleiul seara, înainte de culcare, pentru ca pielea să-l absoarbă până dimineața. Pielea ta va fi netedă, catifelată și suplă, totul numai datorită ingredientelor naturale.

Repară călcâiele crăpate


Pentru ca picioarele tale să fie pregătite de vară și să arate excelent în sandale, trebuie să acorzi o atenție deosebită călcâielor. Pielea călcâielor este de obicei uscată, aspră și se poate crăpa, de aceea are nevoie de un tratament special.
De fiecare dacă când îți faci duș este necesar să folosești piatra sau pila pentru călcâie. Vei elimina acumularea de piele moartă care se usucă excesiv și se crapă. Pentru un tratament intensiv, ține picioarele timp de 15 minute în apă caldă cu puțin gel de duș. Freacă pielea uscată a călcâielor cu piatra ponce sau pilă specială. Clătește-ți picioarele, apoi aplică o cremă pe bază de uree, cu o concetrație de peste 30%. Pune-ți o pereche de șosete în picioare și lasă crema să acționeze peste noapte. Repetă acest tratament de câteva ori pe săptămână, iar călcâiele tale vor deveni netede și catifelate.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod