Trebuie neapărat să te speli pe față dimineața? Dermatologii dau verdictul

Un ten curat este un ten cu mai puține imperfecțiuni. Totuși, unii oameni sunt de părere că nu e necesar să te speli pe față dimineața, dacă ai făcut acest lucru înainte de culcare.
In ultimul an a fost fascinant sa urmaresc rutinele de ingrijire ale celebritatilor si ale celor mai cunoscuti esteticieni. Majoritatea vorbeau despre cat de important este sa-ti cureti tenul dimineata si seara, pentru a-l pastra curat si uniform. Totusi, unii dintre noi se intreaba daca e necesar sa facem asta – cat de mult se incarca tenul noaptea, in timpul somnului?

Sigur, poate fi obligatoriu pentru aceia dintre noi cu ten gras sau pentru cei care isi fac rutina de fitness dimineata, dar chiar e necesar pentru toata lumea? Cei de la Byrdie au luat legatura cu doi medici dermatologi pentru a rezolva dilema.

Cat de des ar trebui sa te speli pe fata?


Ne referim la spalat, nu la clatit, ceea ce implica si folosirea unui gel de curatare – adica tot „tacamul”.
Unii oameni prefera sa-si clateasca pur si simplu fata cu apa dimineata, fara sa foloseasca un produs de curatare. „Cei mai multi oameni au nevoie de un produs de curatare doar o data pe zi”, spune dermatologul Orit Markowitz. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod