Serumurile cu acid hialuronic pe care le folosesc celebritățile

Serumurile cu acid hialuronic pe care le folosesc celebritățile

E un ingredient important în rutina noastră de îngrijire, așa că celebritățile folosesc în fiecare zi un serum cu acid hialuronic pentru un ten cu aspect tânar și luminos.
Pe langa tratamente profesionale la salon, masti care costa sute de dolari, serumuri cu vitamina C si creme luxuriante cu SPF, ce impiedica imbatranirea celulalara, celebritatile se bazeaza, dimineata si seara, pe un serum bine formulat cu acid hialuronic.

O rutina de ingrijire solida este in spatele acelui aspect tanar si mereu radiant pe care celebritatile il arboreaza, iar alimentatia sanatoasa si sportul au si ele cu siguranta o contributie.

Asa cum te astepti, celebritatile folosesc in general produse scumpe, pentru ca au posibilitatea de a incerca orice, insa spre surprinderea mea uneori le prefera pe cele accesibile – da, chiar si atunci cand vine vorba despre acidul hialuronic.
Acesta este foarte important, pentru ca actioneaza atragand apa in tesuturi si conferind acel aspect „plin” si hidratat pielii, un semn de tinerete si sanatate.

Iar vedetele au nevoie cu siguranta de un produs care sa combata deshidratarea si uscarea pielii, avand in vedere ca poarta adesea mult machiaj sau filmeaza noaptea si au o rutina de somn precara.

1. Rosie Huntington-Whiteley


Desi nimeni nu s-ar fi asteptat, pentru ca arata tot timpul perfect, modelul se plange ca a suferit dintotdeauna de acnee chistica dureroasa si piele sensibila, asa ca nu sunt multe produsele cu care tenul ei se impaca.
Pentru ca tinde sa sufere mereu de pori blocati, nu foloseste prea multe creme grase, uleioase. Prefera serumurile lejere care hidrateaza fara sa incarce, iar cele cu acid hialuronic sunt perfecte. Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod