Ce îți transmite Universul în aprilie, în funcție de zodie

Ce îți transmite Universul în aprilie, în funcție de zodie

Luna aprilie este bogată în evenimente astrale, care vor avea puternice influențe în viețile noastre. Universul ne pregătește de schimbare și ne trimite în fiecare zi mesaje pozitive, care să ne ridice deasupra propriilor frici și neputințe.
Poate că nu le vedem cu claritate, în această perioadă zbuciumată, dar ele sunt acolo și pătrund în noi pe căi nebănuite. Răsăritul Lunii Pline, o creangă înflorită de copac, o ploaie de stele, toate sunt mesaje din partea Cosmosului care ne spune că lucrurile urmează să se așeze în viețile noastre.

Aprilie aduce pe 8 Superluna, Luna Roz sau Luna Ierbii încolțite, care ne conectează cu latura noastră spirituală mai profundă și scoate la ivează acele emoții vindecătoare pe care toți le purtăm în subconștient. Gândurile și acțiunile pozitive aduc o energie bună în viața noastră, ne feresc de umbre și de pericole și ne fac să privim cu dragoste în jur.

Venus în Gemeni ajută iubirea să se rsăspândească și aduce armonie în relațiile noastre, chiar dacă Marte în Vărsător ne pune câteodată la încercare.
Pe 11 aprile, Mercur va intra în berbec, înflăcărând discursurile noastre și făcându-ne să vorbim din inimă cu cei care ne cer sfatul sau ajutorul. Ploaia de meteoriți se desfășoară între 16- 25 aprilie, cu maxim în noaptea de 22 spre 23 aprilie. Puneți-vă o dorință în această noapte și stelele vă vor ajuta să o atingeți. Chiar dacă Soarele în Taur vă face încăpățânați, vă aduce și o mare perseverență, în vreme ce Pluto retrograd din 25 aprile vă ajută să ieșiți puțin din sfera metrialității exacerbate și să vă întoarceți spre lucruri cu adevărat importante. 

Berbecul


Universul te îndeamnă să pui sub lumină relațiile tale, să analizezi care este rolul tău în anumite grupuri și în legăturile de familie sau de prietenie.
Este vremea să dai dovadă de maturitate, să renunți la reacțiile impulsive și să oferi oamenilor garanția că se pot baza pe tine. Mulți vor căuta ajutorul tău în perioada următoare, dar, pentru a fi cu adevărat înțeleaptă, trebuie să te cunoști mai bine și să îți asumi responsabilitatea propriilor acțiuni. 

Taurul


Dacă vrei să iei acțiunea în mâinile tale, ai nevoie de planuri mai eficiente și mai adaptate prezentului decât cele pe care te-ai bazat până acum. Acceptă, în primul rând că nu poți controla totul și învață să te axezi pe lucrurile pe care le poți schimba cu adevărat. Dacă lași mintea să se împrăștie în toate părțile, te vei simți din ce în ce mai neajutorată și mai împovărată.
Mesajul Universului este că unele lucruri merg și fără tine, dar trebuie să le dai drumul și să te concentrezi pe cele care sunt la îndemâna ta. 

Gemenii


Universul îți transmite că este vremea împăcării în cazul tău, în care trebuie să  te purifici de resentimentele față de anumite persoane, de convingerea că ai fost nedreptățită și de suferințele care te țin captivă în trecut. Odată cu primăvara, trebuie să-ți deschizi sufletul și să lași un aer proaspăt să pătrundă în încăperea gândurilor tale. Evaluează lecțiile pe care le-ai învățat de la cei din jurul tău și acceptă că persoanele pe care le consideri inamice sau care ți-au greșit cu ceva, ți-au adus și cele mai importante pilde de viață. Citește continuarea pe divahair.ro
divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod