Sănătate. Lumina roşie te ajută să scapi de riduri. Sfatul expertului

Este o soluție de ultimă generaţie pentru vindecarea a numeroase probleme ale pielii, dar şi pentru reîntinerirea facială. Tratamentul există şi la noi.

Lumina roșie, tehnologia inovatoare care „șterge” ridurile și cicatricile


Având la bază o tehnologie dezvoltată în decursul a 12 ani, terapia cu lumină roșie reprezintă o soluție de ultimă generație pentru vindecarea a numeroase probleme ale pielii, dar și pentru reîntinerire. Eliminarea ridurilor fine de expresie, diminuarea ridurilor profunde, regenerarea pielii, ameliorarea cuperozei, reducerea cicatricilor și grăbirea vindecării după proceduri agresive – acestea sunt doar câteva dintre beneficiile acestei terapii inovatoare, disponibile și în România.Omnilux Revive este astăzi standardul de aur în dermatologie pentru tratarea a numeroase afecțiuni, dar și secretul reîntineririi. Aprobată încă din anul 2005 de Agenția Americană a Alimentului și Medicamentului, fototerapia cu lumină roșie poate fi folosită în siguranță pentru grăbirea proceselor de vindecare a pielii, reducerea cicatricilor și a ridurilor și încetinirea efectelor îmbătrânirii. Pielea devine mai fermă, mai fină și vizibil întinerită după doar o săptămână de tratament, fiind și motivul pentru care este soluția preferată de multe vedete de la Hollywood.
Terapia cu lumină roșie este disponibilă și în țara noastră în clinicile Biomedica și Bioderm, singurele din țară care dețin această tehnologie.


Rezervor de colagen


Cum funcționează? Lumina Omnilux Revive este absorbită adânc de moleculele pielii implicate în metabolismul celular și are ca efect stimularea producției de colagen și elastină, cât și regenerarea celulelor. Sistemul utilizează tehnologia LED și emite lumină vizibilă roșie cu o lungime de undă de 633 nm, care este însă diferită de cea a razelor UV, nocive pentru piele.

Astfel, nu există niciun risc ca pacienții să dezvolte cancer de piele după efectuarea terapiei cu lumină roșie.
 
„Fototerapia cu lumină roșie activează metabolismul celular, accelerând astfel vindecarea pielii după peeling, a cicatricilor care rămân după intervenții chirurgicale, a cicatricilor lăsate de acnee etc. Este recomandată, de asemenea, pacienților cu calviţie/alopecie sau pacienților afectați de căderea excesivă a părului, deoarece lumina roșie stimulează celulele de la rădăcina firului, declanșând regenerarea acestuia.
Este, de asemenea, recomandată ca terapie de reîntinerire, deoarece stimulează producția de colagen, având ca efect dispariția ridurilor fine, de expresie, și diminuarea celor mai profunde”
, explică medicul dermatolog Mara Mihai, din cadrul clinicilor Biomedica și Bioderm.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod