Sănătate. Lumina roşie te ajută să scapi de riduri. Sfatul expertului



Ajutor în tratarea cancerului de piele


Mai mult, fototerapia Omnilux Revive poate fi utilă și în tratamentul cancerelor de piele, în combinație cu substanțe fotosensibilizante, conform recomandărilor din ghidurile terapeutice internaționale.

În sezonul rece, pielea se confruntă cu o serie de probleme, se sensibilizează, se usucă sau se irită. Aparatul Omnilux Revive combate și efectele frigului: redă strălucirea tenului ferm, contribuie la regenerarea pielii după agresiunile determinate de temperaturile scăzute din timpul sezonului rece și trecerile rapide de la temperaturi înalte la temperaturi joase.

„Pacienții care suferă de cuperoză/rozacee, în special, se confruntă cu probleme serioase în sezonul rece, vasele de sânge contractându-se. Terapia Omnilux Revive reglează microcirculația sângelui, ajutând pacienții să depășească această problemă”, adaugă medicul dermatolog Mara Mihai.


Toamna și iarna, cele mai bune perioade pentru fototerapie


Pentru a beneficia din plin de efectele benefice ale luminii roșii sunt necesare două ședințe pe săptămână, efectuate la o distanță de cel puțin două zile una de cealaltă. O ședință durează 20 de minute.



„Nu au fost raportate efecte adverse la tratament, cu excepția unor ușoare senzații de înțepătură și de căldură locală, care au durat maximum 10 minute după încheierea ședinței. Pacienții sunt încântați de rezultate și revin la noi atunci când își doresc să rezolve alte probleme apărute pe parcurs”,
adaugă medicul dermatolog.

Cea mai bună perioadă pentru efectuarea fototerapiei cu lumină roșie este cea din intervalul septembrie-aprilie, mai spune medicul, care recomandă evitarea acestor terapii în lunile toride de vară.
Durata tratamentului variază în funcție de afecțiunea tratată și de recomandarea dermatologului. 

Un reportaj despre efectele terapiei cu lumină roşie:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod