Modă. Sărbători cu stil! Ce rochie de ocazie te scoate din dificultate?

Ţinuta trebuie să fie adecvată evenimentelor, în aşa fel încât să obţii acel aspect sofisticat, dar bine temperat, pe care orice femeie şi-l doreşte
Sărbătorile de iarnă reprezintă un bun prilej de a petrece timp cu cei dragi, dar şi posibilitatea de a onora numeroase invitaţii la gale, petreceri de firmă, cine festive. Evident, că în momentul îţi cauţi rochia potrivită trebuie să ţii cont de silueta ta, de nuanţa pielii şi a părului, de trend-uri, dar şi de context, dress-code şi locul în care vei merge. Evident, există câteva modele de rochii cu care nu vei da greş, nici ziua la birou, nici seară la un cocktail!

“The little black dress” este cea mai versatilă rochie din garderoba oricărei femei.
Poate fi purtată la birou, dar şi la un concert de Crăciun printr-o accesorizare spectaculoasă: pantofi cu toc înalt, bijuterii statement şi un clutch metalic. Alege rochii de la Burberry, Michael Michael Kors, Red Valentino sau Just Cavalli.

Delicată şi diafană, rochia din voal reprezintă o opţiune perfectă chiar şi în sezonul de iarnă. Cu o lungime potrivită, poate fi o opţiune interesantă şi la birou dacă nu este foarte transparentă, în timp ce seara poate fi o opţiune ideală la un eveniment monden, dacă o porţi cu o blană şi sandale cu barete subţiri.
Optează pentru cele în tonuri pastelate de la Burberry sau Red Valentino.

Rochia roşie este ideală pentru party-urile la birou în care colegii fac schimb de cadouri lângă brad. În plus, o poţi purta şi seara la o cină romantică în doi sau la un dineu cu menţiunea ca această să nu fie prea scurtă, prea decoltată sau cu o croială ce aminteşte de rochiile Crăciuniţelor. Alege un model Michael Michael Kors care emană o eleganţă aparte.

Dacă te-ai plictisit de rochiile din paiete, opţiunea la îndemână sunt cele din materiale metalizate, peliculizate sau cu aplicaţii preţioase, precum pietrele colorate, precum cele propuse de DKNY sau Red Valentino.
Nici imprimeurile nu sunt de neglijat. Îţi vor scoate ţinuta din anonimat şi nu vei mai avea nevoie de accesorii opulente sau încărcate. Atenţie însă către ce print-uri te îndrepţi, întrucât acestea îţi pot modifica vizual aspectul siluetei. Just Cavalli şi Michael Michael Kors vin cu modele colorate şi în trend!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod