Rutina de îngrijire pentru ten uscat pe care o folosește Dua Lipa: 3 trucuri pe care să le aplici și tu

Ai tenul uscat și nu ai găsit o rutină de îngrijire care să i se potrivească?
Rutina de ingrijire este ceva extrem de personal. Fiecare ten are particularitatile sale, insa exista cateva elemente comune. De exemplu, daca tenul tau este uscat, probabil ca ai zone in care acesta se irita, se cojeste sau are un aspect tern.

Cand vorbeste despre tenul ei, Dua Lipa accentueaza intotdeauna ideea de naturalete si simplitate. Tenul uscat si sensibil are nevoie de o grija suplimentara, iar cantareata este foarte atenta la produsele pe care le foloseste si la modul in care le aplica.

Iata pe ce se bazeaza rutina de skin care abordata de Dua Lipa!


1.
Ritualul matinal simplu si eficient


Orice dimineata a vedetei incepe cu o rutina usoara si rapida: „un dus, un cleanser cremos, un serum cu vitamina B, crema hidratanta si SPF”. Acestea sunt elementele pe care artista nu le omite niciodata.

Dua Lipa nu ignora niciodata hidratarea pielii, asa ca are intotdeauna cu ea cateva produse esentiale, indiferent unde se afla. Este vorba despre crema pentru fata, crema pentru ochi, spray-uri sau uleiuri pentru ten. „Orice ma ajuta sa imi hidratez tenul!”, mentioneaza ea.

2.
Moderatie cand vine vorba de make-up


Cand nu are aparitii publice sau concerte, Dua Lipa incearca sa evite produsele cosmetice. Ea pastreaza in rutina sa doar produsele de ingrijire a pielii, lasand tenul sa respire si sa se refaca. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod