Cauți tunsori pentru păr scurt cu șuvițe? Iată 24 de propuneri pe care le vei adora

Șuvițele reprezintă un mod distractiv de a transforma un păr banal într-unul deosebit, fără să depui prea mult efort.
Dacă ai deja părul scurt, tot ce trebuie să faci este să-ți vopsești câteva șuvițe în nuanțe mai deschise decât culoarea de bază a părului, iar dacă ești în căutarea unei tunsori scurte cu șuvițe, ai nimerit exact unde trebuie: te poți inspira din propunerile de mai jos!

Ce trebuie să știi înainte de a adopta o coafură cu șuvițe?


Înainte de a apela la una dintre tunsorile pe care ți le propunem mai jos, ține cont de forma feței, de trăsăturile tale faciale, de densitatea părului și de tipul de păr.
Conform stiliștilor, și culoarea tenului contează. Prin urmare, sfatul acestora este să potrivești culoarea șuvițelor cu nuanța tenului tău.

Există diferite tehnici pentru a realiza șuvițele, dar recomandarea noastră este să-ți vopsești părul în așa fel încât să obții un aspect cât mai natural. Poți regla intensitatea culorii șuvițelor în funcție de cât de mult contrast și luminozitate îți dorești. Iată câteva recomandări de tunsori scurte cu șuvițe care se vor purta în acest an!

Tunsori scurte cu șuvițe caramel și blond


Șuvițele în culori deschise, precum blond sau caramel, sunt cele mai apreciate, pentru că întineresc și îndulcesc trăsăturile feței.
O tunsoare bob scurt, șaten cu șuvițe blonde este foarte șic, ușor de întreținut și mereu în tendințe. Ce-ar fi să încerci și tu?

Dacă nu vrei să te tunzi foarte scurt, un bob lung în valuri este o variantă la care să te gândești serios, pentru că avantajează toate tipurile de păr și toate formele feței. Optează pentru un șaten cu șuvițe mai deschise, cum este cel din imagine, și cu siguranță vei fi foarte încântată de rezultat.

O tunsoare french cu breton scurt precum cea din imagine nu este doar super sexy, ci și foarte ușor de întreținut.
Șuvițele blonde și șatene se îmbină foarte frumos, oferind un aspect natural și plin de farmec. Citește continuarea/vezi imagini pe divahair.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod