Masca naturală pe care Halle Berry o folosește pentru a avea un ten perfect la 53 de ani

Nu, nu este o greșeală în titlu. Halle Berry chiar are 53 de ani. Este greu de crezut, având în vedere tenul său de o frumusețe impecabilă, fără riduri sau imperfecțiuni.
Să nu mai vorbim de forma sa fizică absolut perfectă, care poate stârni invidia multor femei cu câteva decenii mai tinere.

Aflată la rândul său în izolare, precum cei mai mulți dintre noi, Halle a decis să împărtășească cu fanii săi de pe Instagram rețeta pentru masca facială pe care o folosești frecvent.

Nu există o perioadă mai bună ca aceasta pentru a ne îngriji. Astăzi impărtășesc cu voi una dintre măștile mele faciale favorite, care poate fi făcută cu ingrediente pe care cele mai multe dintre voi le aveți deja în bucătărie.
Această poțiune iluminează tenul, micșorează porii, reduce liniile fine și stimulează strălucirea naturală a pielii. Și este foarte ușor de făcut!
”, a scris actrița pe contul său Instagram, unde este urmărită de peste șase milioane de persoane.
 
 

Vedeta a dezvăluit rețeta pentru masca sa facială favorită, care conține numai patru ingrediente. Halle a postat rețeta și modul de preparare pe pagina rē•spin, o comunitate pentru wellness și sănătate pe care a creat-o chiar ea și unde împărtășește cu fanii săi și antrenamentele fizice pe care le face zilnic.
 
 
Prin urmare, care este masca din ingrediente naturale care o ajută pe frumoasa actriță să-și mențină tenul tânăr și sănătos? Iată ce conține acest tratament simplu, pe care oricine îl poate face acasă:

- 2 linguri cu ceai verde
- 1 vârf de linguriță cu pudră de turmeric
- 1/2 linguriță cu zeamă de lămâie
- 4 linguri cu iaurt simplu

Amestecă bine toate cele patru ingrediente.
Aplică un strat generos pe față și gât și lasă să acționeze timp aproximativ trei minute. Aplică un al doilea strat și mai lasă să acționeze încă zece minute. La final, clătește-te cu apă rece și aplică cremă hidratantă.

Potrivit postării de pe contul rē•spin, fiecare ingredient din această mască facială are numeroase beneficii pentru piele. Zeama de lămâie uniformizează culoarea pielii, curăță și iluminează tenul. Turmericul hrănește pielea în profunzime și conține antioxidanți puternici care reduc inflamația.
În același timp, vitaminele și mineralele din ceaiul verde previn îmbătrânirea prematură a pielii, combat radicalii liberi și elimină toxinele. Iaurtul conține acid lactic, care are un efect exfoliant delicat și elimină astfel celulele moarte de piele.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod