Cinemagia

Recomandarea Cinemagia: Super-acțiune și SF romantic, vineri seara la TV

Triplu X (TNT, 18:25 ), Skyscraper (Film Now, 20:00), Gazda (Antena 1, 22:45), diseară pe micul ecran.
În 2002 Triplu X reuşea să se claseze în topul celor mai populare premiere ale anului în România, iar filmul şi-a găsit fani peste tot pe glob. Se difuzează vineri după-amiaza, pe postul TNT, de la 18.25. Spectaculoasele cascadorii şi carisma lui Vin Diesel, precum şi povestea lui Xander Cage, neînfricat cascador racolat fără voia sa de o agenţie pentru a rezolva o problematică situaţie în Praga, a transformat filmul de acţiune într-un succes de casă, cu încasări de patru ori mai mari decât bugetul.
 
Acţiunea continuă pe micul ecran cu filmul Skyscraper, programat de postul Film Now de la ora 20.
Skyscraper își va surprinde spectatorii cu intensitatea suspansului, cu un protagonist prin care se face primul pas către o incluziune în action-uri a unui nou tip de erou și cu o miză personală, dar cu valoare de universalitate - salvarea familiei.
 
În Skyscraper, aflăm din prolog că Dwayne Johnson este veteran de război și șeful diviziei de asalt în echipa de salvare a ostaticilor din cadrul FBI. O greșeală din timpul unei misiuni îl face să-și piardă echipa. El însuși este grav rănit și își pierde piciorul.
Peste un deceniu, îl vedem cu o soție (Neve Campbell) și copii, plus o nouă ocupație - consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. Citește continuarea pe cinemagia.ro!
24 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod