Rihanna, starul care miroase cel mai bine: Vedetele sunt fascinate de parfumul ei, care costă 870 de dolari

Rihanna este cântăreață, style icon, femeie de afaceri ce deține un brand de cosmetice și lenjerie intimă, iar pe lângă toate acestea se pare că este și vedeta care miroase cel mai bine.
Celebritățile cu care a colaborat de-a lungul timpului sunt fascinate de parfumul său, iar numeroase staruri au declarat că Rihanna miroase minunat.

În 2020, actorul Miles Brown, cunoscut pentru rolul din „Black-ish”, a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de celebra cântăreață din Barbados. Întrebat de fani cum miroase Rihanna, Miles a răspuns „a unt de shea și succes.”

Și rapperul Lil Nas X a fost impresionat de cât de bine miroase cântăreața pop. Întrebat în cadrul unui interviu pentru Q4 Music care este mirosul său preferat, acesta a răspuns „Rihanna. Miroase ca Raiul.”

Un alt star care a vorbit despre parfumul cântăreței este Jim Parsons, actorul recunoscut în special pentru interpretarea personajului Sheldon din serialul de comedie „Teoria Big Bang”.
Acesta a lucrat cu Rihanna în 2015 la un film de animație. 

Am participat la evenimente de presă în ultimele patru zile împreună cu Rihanna și Steve Martin. Rihanna miroase atât de bine! Nu glumesc. Are o aromă anume”, a declarat actorul în cadrul emisiunii The Ellen Show.
După ce a pozat alături de Rihanna pe covorul roșu la Gala NET Awards din 2019, cântăreața Cardi B le-a spus fotografilor „Miroase atât de bine!”. 

Este evident că numeroase celebrități au fost impresionate de parfumul cântăreței. Muzicianul Olly Alexander a vorbit despre momentul în care a întâlnit-o prima dată pe Rihanna, spunând că artista miroase „a vise și dorințe împlinite.”

Alte vedete care au vorbit despre felul în care miroase Rihanna au fost Nick Jonas, Ryan Seacrest sau Jennifer Lawrence.
Jonas a recunoscut că a flirtat o dată cu Rihanna, dar fără succes. Acesta a adăugat că „Miroase minunat, atât pot să vă spun. Toată lumea spune asta, dar chiar am simțit și este minunat.”
 
În 2015, realizatorul TV Ryan Seacrest a dezvăluit că are obiceiul de a adulmeca toate starurile de pe covorul roșu la evenimente, și dintre toate celebritățile pe care le-a mirosit la Premiile Grammy, acesta a spus că Rihanna miroase cel mai bine.

Și actrița Jennifer Lawrence a fost impresionată de parfumul Rihannei. „Era atât de frumoasă, avea pielea foarte, foarte catifelată și mirosea minunat”, a dezvăluit Jennifer într-un interviu despre momentul în care a cunoscut-o pe cântăreață.

Artista este foarte secretoasă în privința parfumului pe care îl folosește.
Deși vedeta nu a confirmat, una dintre prietenele sale a postat un video pe Instagram în anul 2016 în care spunea că Rihanna folosește „un parfum Kilian numit Love”.

În video, se aude cum Rihanna protestează în fundal, spunând „Este secret! Nu spun nimănui ce folosesc!

Parfumul se numește „Love, don't be Shy” și este produs de brandul By Kilian. Cu note de neroli, flori de portocal și bezele, parfumul pare să fie unul dulce floral. 

Potrivit site-ului oficial al brandului, parfumul se vinde cu 870 de dolari pentru 250 ml, dar poate fi cumpărat și în cantități mai mici, de 50 ml, care costă 295 de dolari (1195 de lei).
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod