Cum reușește Julia Roberts să pară cu 10 ani mai tânără. Secretele ei de frumusețe

Au trecut 31 de ani de când Julia Roberts a apărut în „Pretty Woman”, filmul care i-a adus celebritatea. Cu toate acestea, la 53 de ani, pare la fel de tânără ca atunci când s-a lansat. Care sunt secretele sale?
Se pare că regula principală de a ține ridurile la distanță este menținerea unei rutine corecte timp îndelungat, cu mult înainte ca semnele îmbătrânire să-și facă apariția. Prevenția este mult mai eficientă decât tratarea, iar Julia știe foarte bine acest lucru. Vedeta urmează o rutină strictă de îngrijire, la care nu renunță niciodată. Însă nu este una complicată, așa cum ne-am putea aștepta de la un star de la Hollywood. „Într-o zi obișnuită, tot ce fac este să mă spăl pe dinți, pe față și să aplic cremă de protecție solară”, a declarat actrița într-un interviu pentru Viva.

Iată ce trucuri folosește Julia Roberts pentru a avea o piele frumoasă și pentru a se menține în formă:


Se demachiază în fiecare seară


Deși uneori suntem tentante să nu ne mai demachiem seara, Julia este complet împotriva acestui obicei nociv. Actrița se demachiază în fiecare seară, indiferent cât ar fi de obosită. Produsul său favorit este demachiantul pentru ochi Lancôme Bi-Facil, pe care îl folosește încă din anii '80.

Își hidratează intens pielea înainte de a călători cu avionul


Vedeta a declarat într-un interviu că folosește numeroase produse hidratante pentru piele înainte de a zbura cu avionul.
„Înainte de a mă urca în avion aplic multe produse pentru hidratare. Nu ai putea să mă îmbrățișezi, pentru că aș aluneca pe lângă”, a glumit actrița. Este cunoscut faptul că atmosfera din avion este de obicei una foarte uscată, ce poate duce la deshidratarea excesivă a pielii.

Nu uită să aplice cremă hidratantă pentru mâini


Cei mai mulți oameni se concentrează asupra tenului când vine vorba de îngrijirea pielii, dar mâinile sunt cele care trădează întotdeauna vârsta și arată primele semne de îmbătrânire. Julia crede că este important să găsești crema de mâini potrivită, pe care să o aplici cu regularitate. Ea folosește crema Absolue Hand și spune că pielea ei se usucă foarte repede pentru că spală multe vase. Se pare că și starurile au această problemă... 

Folosește zilnic cremă de protecție solară


Actrița se protejează întotdeauna de razele UV și i-a învățat și pe cei trei copii ai săi importanța protecției solare. „Ca un părinte responsabil, cu trei copii care adoră să stea afară, mă bazez întotdeauna pe o cremă de protecție solară.
Am încercat multe produse și alegerea mea preferată acum este crema de protecție solară Shade. Funcționează indiferent cât de mult transpirăm sau ne bălăcim în apă! Este magică!”, a declarat vedeta pentru People.

Se spală pe dinți cu bicarbonat de sodiu


Julia Roberts este recunoscută pentru zâmbetul său fermecător. Ai putea fi surprinsă să afli că trucul ei pentru dinți albi și strălucitori este unul cât se poate de accesibil. „Mă spăl pe dinți cu bicarbonat de sodiu. Bunicul meu pune o cantitate generoasă de bicarbonat pe periuță și să spăla pe dinți. A avut o singură carie întrea viață”, a declarat Roberts în anul 2012 pentru InStyle.

Urmează o dietă echilibrată


Frumoasa actriță a dezvăluit că nu ar puutea renunța niciodată la carbohidrați și fursecuri, dar cu toate acestea urmează o dietă echilibrată și își învață copiii să mînânce sănătos. „Încercăm să mâncăm echilibrat. Așa cum le spun mereu copiilor mei, 'Trebuie să mănânci chestiile bune ca să obții chestiile bune'”, a spus vedeta.

Julia a dezvăluit pentru The Independent cum arată un meniu zilnic pentru familia sa: micul dejun includ de obicei cu granola făcută în casă, fructe de pădure, iaurt, morcov și brioșe din banane.
La prânz, Julia mănâncă de obicei verdețuri și legume, precum anghinare, spanac sau pilaf din bulgur. La cină alege o masă cu pește, precum somon cu quinoa și legume sau biban de mare cu sparanghel și salsa.

Face sport de patru ori pe săptămână


Deși are o formă fizică de invidiat, Julia a recunoscut că nu este o împătimită a activității fizice. Însă recunoaște că sportul i-a oferit numeroase beneficii, la care nu poate renunța. „Împlinire, claritate, energie, putere, bucurie... mi-am oferit toate acestea prin sport și pot simți asta în tot ceea ce fac”, a spus actrița.

Yoga este activitatea sa fizică favorită. De asemenea, practică pilates, pliometrică (exerciții prin sărituri), înot. „După 90 de minute de pilometrică, sunt întinsă în poziția de yoga savasana și îmi zic 'Pfiu, bine că s-a terminat!'”, a dezvăluit ea.

În ceea ce privește îmbătrânirea, Julia spune că încearcă să facă „pace” cu procesul de îmbătrânire. „Am realizat că se va întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu”, a declarat ea într-un interviu pentru People.
De asemenea, starul crede că fericirea este secretul frumuseții. „Oamenii care par cu adevărat fericiți sunt cei mai frumoși. Fericirea este cea care ne face pe toți frumoși”, a spus actrița.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod