Nuanța de ojă care îți face mâinile să pară mai tinere

Ne concentrăm întotdeauna asupra zonei ochilor și frunții când vine vorba de tratamentele anti-îmbătrânire.
Este adevărat că acestea sunt locurile în care apar de obicei primele riduri și semne de îmbătrânire, dar uităm un detaliu esențial: mâinile atrag întotdeauna atenția și sunt cele care ne dezvăluie cu adevărat vârsta.

De aceea, cremele și serurile pe care le folosești pentru a-ți proteja tenul de riduri sunt la fel de eficiente și pentru a-ți menține mâinile tinere. Și chiar dacă este dificil de crezut, poți folosi nuanțele de ojă pentru a crea iluzia unor mâini mai tinere.

Din fericire, una dintre culorile clasice de ojă pe care le folosim foarte des este considerată cea mai bună alegere pentru a crea un efect vizual de mâini cu aspect tânăr.
Bineînțeles, este vorba despre roșu, cea mai populară culoare pentru manichiură.

Nuanța intensă este recunoscută pentru capacitatea de a distrage atenția de la imperfecțiunile pielii și atrage privirea asupra manichiurii perfect executate.

Dar nu toate nuanțele  de ojă sunt potrivite. Alege nuanțe de roșu care au subtonuri oranj și evită-le pe cele cu subtonuri albăstrui, care accentuează venele și petele pigmentare.

Cel mai mare avantaj al ojei roșii este faptul că se potrivește în orice situație, cu aproape orice ținută.
De asemenea, este culoarea care avantajează pe oricine, indiferent de culoarea sau subtonul pielii. Prin urmare, chiar dacă ai pielea albă sau măslinie, poți găsi o ojă roșie cu subton oranj care ți se potrivește.

Descoperă câteva exemple de ojă în nuanță de roșu cu tonuri oranj pe care să le încerci.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod